BIST 9.493
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.487,49
HABER /  GÜNCEL

Fi dizisi sevişme sahneleri 8.9. bölüm fragmanı olay

Puhutv.com dizisi Fi 8. ve 9. bölüm yeni fragmanları yayınlandı. Fi dizisi son bölümde Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür sevişme sahneleri var. Peki Fi dizisi hangi kanalda punutv nasıl izlenir.

Abone ol

İnternet üzerinden yayın yapan Puhutv üzerinden izlenen Fi dizisinin  8. ve 9. bölüm fragmanları yayınlandı. Fi dizisinin yeni bölümünde Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür yine ateşli sahnelerde yer aldı. Serenay Sarıkaya, daha önce yaptığı açıklamada, "Sevgilim, Kerem Bürsin bu sahneleri kıskanmıyor" demişti. Fi dizisinin 19 Mayıs cuma günü ekrana gelecek olan son bölümünde Serenay Sarıkaya yine yarı çıplak bir sevişme sahnesi ile boy gösteriyor.

İşte Fİ dizisinin yayınlanan 8.9 bölüm fragmanı ve son bölümünde izleyicinin önüne gelecek olan o ateşli görüntüler;

Fi dizisi hangi kanalda : Fi dizisi internette izlenme rekorları kıran bir dizi oldu. Sadece internet ortamından yayınlanan dizi sansasyonel sahneleri ile öne çıkıyor. Fi dizisi, bu yıl ortaya çıkan "puhutv" kanalında yayınlanıyor. Fİ'nin 8 ve 9. bölümünün fragmanı bile izlenme rekorları kırarken yeni bölümü 19 Mayıs cuma günü internetten izlenecek.

Puhutv paralı mı Fİ dizisi nasıl izlenir: Puhutv, Doğuş Holding bünyesinde yayın hayatına başlayan bir dizi/film televizyon servisi. İçerisinde yüzlerce dizi ve film barındıran Puhutv kullanıcılara, bilgisayardan akıllı telefonlardan, tabletlerden ve akıllı televizyonlardan kolayca izlenme imkanı sağlıyor. Kullanıcılar "Fi" dizisini izlemek için Puhu TV'ye ücretsiz bir şekilde üye olmaları yeterli oluyor. İlerleyen dönemlerde sitenin ücretli olması gündemde.

Fi dizisinin konusu ne : Dizinin adının da kaynağı olan Fİ; Mısır Piramitlerinden Mona Lisa’nın yüzüne, Mimar Sinan’ın eserlerinden modern web-sitelerinin tasarımlarına kadar pek çok yerde izi görülebilen, insanlığın Antik Yunan’dan bu yana keşfettiği bir geometrik oran. Göze neyin güzel geldiğine dair bu keşif kimi zaman bilerek, kimi zaman farkında olmadan çağlar boyu büyük mimari yapılardan resime pek çok alanda bir ustalık sırrı olarak kullanılmış; evrenin varoluşu ve düzeninde de bulunduğu iddia edilmiştir. Altın Oran; Fİ dizisinin de hikayesinin tam ortasındadır.

Fi dizisi oyuncuları kimler : Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda ise; Mert Baykal oturuyor.