BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,01
HABER /  GÜNCEL

Hulusi Akar - Mehtap Yılmaz görüntülerinin perde arkası

Hulusi Akar'ın Yeni Akit'in yazarı Mehtap Yılmaz'ı ziyaret ettiği görüntüler yeniden gündemde. Peki Hulusi Akar neden Yeni Akit yazarını ziyaret etti. Sosyal medyayı sallayan görüntülerin perde arkasında ne var?

Abone ol

Sosyal medyanın gündemine oturan görüntüler 17 Aralık 2016 tarihine ait. Hatta söz konusu kare TSK'nın resmi sitesinde dahi yayımlanmıştı. Görüntüler Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak'ın Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören yaralı askerleri ziyaretinde çekilmişti.

Peki nasıl olmuştu da Mehtap Akar, yaralı asker ziyaretinde araya kaynamıştı. Sosyal medyayı sallayan Hulusi Akar- Mehtap Yılmaz ziyaretinin perde arkasını Oda.TV aktardı.

Hulusi Akar'ın ziyaret ettiği hastanenin bağlı olduğu Gaziantep Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. Ali Gür’dü. Ve Rektör Ali Gür de, Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz’ın eşiydi. Yani “Hazır gelmişken” rektörün hastanede tedavi gören eşine de “geçmiş olsun” ziyaretinde bulunuldu. 


Peki bu insani ziyaret neden sosyal medyada bu kadar tepkiyle karşılandı ve yeniden gündeme getirildi. Bunun sebebi de Mehtap Yılmaz'ın Atatürk 'e yönelik hakaretleri. Mehtap Yılmaz'ın rektör eşinin FETÖ'den soruşturmada olduğu iddia edilirken Yeni Akit yazarı da Atatürk hakkındaki çirkin twitleri ile tepki almıştı. İşte yazdıkları;




Hulusi Akar olayında dert başka! Mehtap Yılmaz saydırdı