BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,65
ALTIN 2.521,65
HABER /  DÜNYA

Karayip Korsanları oyuncusu YPG teröristi oldu

SURİYE'ye giderek terör örgütü PKK'nın bu ülkedeki uzantısı YPG'ye katılan İngiliz aktör Michael Enright, bu kez Rakka'nın Tabka ilçesinde ortaya çıktı.

Abone ol

İngiliz basını ve Kürt internet sitelerinde yer alan habere göre, daha önce IŞİD'e karşı Kobani ve Tel Abyad’ta savaştığı belirtilen İngiliz aktör Enright’in Tabka operasyonuna katıldığı belirtildi. Enright, Karayip Korsanları ve Gece ile Gündüz gibi birçok Hollywood filminde rol almıştı.

Karayip Korsanları ve Gece ile Gündüz gibi birçok Hollywood filminde rol olan ve Amerikalı gazeteci James Foley’in terör örgütü IŞİD tarafından öldürülmesinden sonra 2015'te Suriye’ye gelerek terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG ile birlikte IŞİD'e karşı operasyonlara katılan İngiliz aktör Michael Enright, geçen hafta IŞİD'den temizlenen Rakka’nın Tabka ilçesinde ortaya çıktı.

İngiliz basını ve Kürt internet sitelerinde yer alan habere göre, daha önce IŞİD'e karşı Kobani ve Tel Abyad’ta savaştığı belirtilen İngiliz aktör Enright’in Tabka operasyonuna katıldığı belirtildi.