BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,09
HABER /  GÜNCEL

FETÖ sanığından ilginç Sevgililer günü isteği!

Kütahya'da, FETÖ davasında tutuklu yargılanan öğretmen, mahkeme sırasında aynı davada yargılanan eşini göstererek "Eşime sevgililer günü hediyesi olarak beni tahliye etmenizi istiyorum" dedi.

Abone ol

KÜTAHYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında tutuklu yargılanan öğretmen Abdullah Kahraman duruşmada, aynı davada tutuksuz olan eşini göstererek "Sevgili eşime sevgililer günü hediyesi olarak beni tahliye etmenizi istiyorum" dedi.

Duruşmaya tutuklu sanık Abdullah Kahraman ile tutuksuz yargılanan eşi Tuğba Kahraman katıldı. Suçlamaları kabul etmeyen Tuğba Kahraman vatanını ve milletini seven bir insan olduğunu, çocuklarını da bu doğrultuda yetiştirmeye çalıştığını söyleyerek beraatını istedi.

"EŞİME SEVGİLİLER GÜNÜ HESİYESİ OLARAK BENİ BIRAKIN"

Tutuklu sanık Abdullah Kahraman da "Örgüt üyeliği ile ilgili olarak üzerime atılan suçu kabul etmiyorum. Ben sadece öğretmenlik görevimi yaptım. İyi öğrenciler yetiştirmek için çaba harcadım. Telefonlarımıza da ByLock denilen programı yüklemedik ve kullanmadık. Sevgili eşime sevgililer günü hediyesi olarak beni tahliye etmenizi istiyorum" diye konuştu.

HAKİM TALEBİ DİKKATE ALMADI

Kütahya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Abdullah Kahraman'ın tahliye talebini kabul etmeyerek tutukluluk halinin devamına karar verdi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.