BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen Reuters'e konuştu: Türkiye'ye dönerim

Fettullah Gülen Amerika'da verdiği röportajda olay açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye iade kararı alınmasından korkmadığını söyleyen Fethullah Gülen, "Karar verilirse Türkiye'ye dönerim' dedi.

Abone ol

79 yaşındaki FETÖ lideri Fethullah Gülen Pensilvanya’nın Pocona Dağları’nda verdiği röportajda kaçacak iddialarına yanıt verdi. Gülen'in röportajını yayınlanan Reuters, örgüt liderinin ayaklarını sürüyerek yürüdüğünü ve doktorunu sürekli yanında bulundurdugunu not etti.

''İddia ettikleri her şey yalandır’’ şeklinde konuşan Gülen ‘’Eğer Amerika Birleşik Devletleri beni Türkiye’ye iade etmeye karar verirse buradan ayrılacağım’’ dedi.

Reuters Gülen ile geçtiği haberde örgüt liderinin Türkiye'ye iade edilmeyeceği konusunda umutlu olduğuna dikkat çekti. Röportajda Gülen ABD Başkanı Flynn için konuşup şunları söyledi;
-'ABD Başkan'ı Trump'ın istifa eden danışmanı Michael Flynn Türk hükümetini destekleyen çalışmalar yaptı. İademi açıkça destekledi ancak istifa etmesi ise benim açımdan gerçekten olumlu bir gelişmeydi.''

Fethullah Gülen'in son görüntüleri ayaklarını sürüyerek...