BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.399,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fethiye ve Yatağan U13'ler yenişemedi

Amatör liglerde mücadele eden Fethiyespor U13 takımı, play-off grubundaki son maçında Yatağanspor ile 2-2 berabere kaldı.

Abone ol

Her iki takım da finale çıkmayı bu maç öncesinde garantilemişti. İlk maçında BB Bodrumspor karşısında hükmen 3-0, ikinci maçında Muğlaspor karşısında 2-0 galip gelen U13’ler, tarafsız saha olarak belirlenen Ortaca’da oynanan son maçında Yatağanspor’la 2-2 berabere kaldı.

Her iki takımın da gruptan çıkarak final maçı oynamaya hak kazandığı maç öncesinde yağan yağmur, maçın başlamasına kısa bir süre kala kesildi.Öne geçmesine rağmen maçın ilk 30 dakikasını 2-1 geride kapayan Fethiyespor U13, ikinci yarıda oyunun kontrolünü elinde tuttu.

Ancak golü, uzatma dakikalarında buldu ve play-off maçlarını grup birincisi olarak tamamladı. Play-Off B Grubu’nu birinci sırada tamamlayan U13’ler, Pazar günü saat 18.00’de tarafsız saha olarak belirlenen Dalaman’da A Grubu ikincisi Ortaca Belediyespor’la karşılaşacak. Fethiye temsilcisi bu maçı kazanırsa U13 Türkiye Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil edecek iki takımdan biri olacak.

SAHA: Ortaca Ahmet Ateş Stadı
HAKEMLER: Dursil Çav, Birhan Yılmaz, Fırat Acaroğlu
YATAĞANSPOR: Kamil Uzun, Nuh Dereli, Murat Sevinç, Sinan Ballıkamış, Kadir Görkem Küçük, Adem Canpolat, Aykut Çakır (dk.58 Mert Kurnaz), Hüseyin Kemer, Serkan Örki (dk.60+1 Emre Yağcı), Çağlar Yıldırım (dk.27 Sedat Saraydarlı), Okan Altındal
FETHİYESPOR: Salih Can Gökçe, İbrahim Fidan, Alper Tunga Arslan, Batuhan Yaman, Berat Kubat, Anıl Tok, Halil Fidan (dk.34 Ramazan Öztürk), Tolunay Gün (dk.55 Enes Dada), Sırrıcan Korkmaz (dk.41 Cevher Ömer Güldemir), Abdullah Yıldız, Anıl Börek
GOLLER: Sinan (dk.22), Okan (dk.29)(Yatağan); Tolunay (dk.11), Anıl Tok (90+3)(Fethiye)