BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,26
HABER /  MAGAZİN

Ferman Toprak evlendi eşi bakın kim!

Gece hayatının sevilen ismi Ferman Toprak Almanya'da evlendi. Uzun süredir nişanlısı olan Hilal Öztürk ile sade bir nikahla evlenen Ferman Toprak İstanbul'a döndü.

Abone ol

Ferman Toprak evlendi karısı bakin kim? Sanatçı Ferman Toprak, iş adamı dostu Muhammet Balcı’nın davetlisi olarak, kısa süreli tatil için gittiği Almanya’nın Münih kentinde, nişanlısı Hilal Öztürk ile sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi.

Bu özel gün için gelinliğin, damatlığın ve fotoğrafçının; çiftin yakın arkadaşları tarafından hızlıca temin edildiği heyecan dolu saatlerde, nikahın olmazsa olmazı gelin arabası da unutulmadı.



Yıl sonunda evlenmeyi planlayan ikili, bu sürprize Türk konsolosluğunda nikah işlemleri için başvuruda bulunarak karşılık verdi.

Prosedürlerin yerine getirilmesiyle Muhammet Balcı, Necla Demir şahitliğinde, ünlü sanatçı Ferman Toprak ve nişanlısı Hilal Öztürk çiftinin sade nikahı, Münih Türk konsolosluğunda kıyıldı. Mutlu çift, yıldırım nikahı sonrası, gelinlik ve damatlıkla bu özel günün hatırası için objektiflere poz da verdi.

 

“Nişanlı gittik; evli döndük”

İmzalar atıldıktan sonra nikah memuru evlilik cüzdanını Hilal Öztürk’e takdim etti. Sürpriz nikah töreni sonrası duygularını ortak bir şekilde dile getiren çiçeği burnunda çift “Biz evlilik için yıl sonunu düşünüyorduk. Münih’e tatil için gittik. Hiçbir hazırlığımız yoktu; arkadaşlarımızın çok özel sürprizleri bizim için adeta rüya gibiydi. Kısmet bugüneymiş; çok mutluyuz. Münih’e nişanlı olarak gittik. İstanbul’a evli olarak döndük. Darısı tüm bekarların başına” dedi.