BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.382,97
HABER /  MAGAZİN

Ferhundenin oyunu ortaya çıktı

Şevket'in Oğuz ile yaptığı konuşmadan sonra Ferhunde ve Şevket'in arası iyice bozulacak.

Abone ol

Kanal D'nin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde Şevket'in hapse girmesiyle Ferhunde'nin yeni planları da su yüzüne çıktı.

Yeni patronu Levent Bey'e yakınlaşmak için çabalayan Ferhunde, geçen haftaki bölümde kısmen de olsa muradına erdi. Patronunun ilgisini çekmeyi başaran Ferhunde, bunun için Yaman Bey'i kullanmaktan da çekinmedi.

Şevket ise hapishane avlusunda Oğuz'un söyledikleri üzerine kuşkuya düştü. Ferhunde'nin davadan vazgeçmesi için 350 bin YTL para aldığını kabullenmek istemeyen Şevket, görüşe gelen Ali Rıza Bey'e de durumu anlattı. Ferhunde'ye bir an önce ulaşarak hesap sormak için yanıp tutuşan Şevket, dizinin final bölümünde Ferhunde'yi cep telefonundan aradı. O anda patronu Levent Bey'e kur yapma telaşında olan ve bir barda eğlenen Ferhunde, Şevket'in sesini duyunca şaşırıp kaldı.

Bu hafta yayınlanacak bölümde, Ferhunde'yi kötü bir sürpriz daha bekliyor. Oğuz'dan para aldığını saklamaya devam eden Ferhunde, Necla'nın banka hesap cüzdanını bulmasıyla zor durumda kalacak.

Tüm yaptıklarından sonra Oğuz'dan aldığı para ortaya çıkınca Ferhunde'nin evi terketmekten başka çaresi de kalmayacak. Daha sonraki bölümlerde Ferhunde'yi başka bir evde görebiliriz....