BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.411,77
HABER /  MAGAZİN

Ferhunde projesi için sponsor arıyor

Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si bu kez farklı bir proje için kamera arkasına geçiyor... Projesi için sponsor arıyor

Abone ol

Fotoğraf sanatçısı Serdal Güzel ile birlikte 'Rabarba' adlı bir fotoğraf projesinde çalışan Deniz Çakır, fotoğraf çekme konusunda Yaprak Dökümü'nün yönetmeni Mesude Erarslan'ın kendisini teşvik ettiğini anlattı.
NTV'de Okan Bayülgen'in 'Sade Vatandaş' programına Serdal Güzel ile birlikte konuk olan Çakır, "Bir sürü oyuncu gibi ben de hep fotoğraf çekiyordum ve çok keyif alıyordum bundan ama en son teşvik edilmem, Yaprak Dökümü'nün yönetmeni Mesude Erarslan tarafından oldu. Kadrajlarımı beğendi" diye konuştu. Çakır, 'Rabarba'nın, büyüyen ve genişleyen bir proje olduğunu belirterek projeyi yarıladıklarını ve bundan sonrası için de bir sponsor arayışına gireceklerini ifade etti.

POPÜLER İSİMLER DE VAR

Proje kapsamında, birçok ünlü oyuncuya, reklama, animasyon kahramana seslerini veren ve çoğu kez ne isimleri ne de yüzleri bilinmeyen dublaj sanatçılarının seslendirme sırasında çekilen fotoğrafları yer alıyor.
Ayrıca, popüler olan isimlerin de yer aldığı proje kapsamında Okan Bayülgen, Mehmet Ali Erbil, Haluk Bilginer gibi tanınan sanatçıların fotoğrafları da çekilecek.