BIST 10.308
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.445,23
HABER /  SPOR

Ahmet Çakarın en büyük gafı

Demirören'le tartıştı, yine cesur davranıp önemli bir itirafta bulundu. İşte Çakar'ın Demirören'le yaşadığı polemiğin yorumu;

Abone ol

İNTERNETHABER

Türk futbolunun sivri dilli yorumcusu Ahmet Çakar, Demirören'le yaşadığı polemikle ilgili ilk kez konuştu. Çakar, polemiğin anlamsız olduğunu söylerken, önemli bir itirafta da bulundu. Çakar "bikini iddiasıyla" ilgili de bir itirafta bulundu.

Habertürk'te Balçiçek Pamir'le Söz Sende programına konuk olan Ahmet Çakar yine çok önemli açıklamalar yaptı. Her yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düşen Çakar, en son Yıldırım Demirören'le ile canlı yayında yaşadıkları ve hakkındaki diğer bilinmeyenleri Balçiçek Pamir'e anlattı.

 Canlı yayında çirkin sözler...

Telegol programında Beşiktaş Kulüp Başkanı Demirören'le futbol yorumcusu Ahmet Çakar karşı karşıya gelmişti.

Çakar'ın canlı yayında iki başkandan birisi yalan söylüyor sözlerine içerleyen Demirören, canlı yayına telefonla bağlanmış ve Çakar'ı, Türk futbolunu kirletmekle suçlamıştı.

İşte Demirören'in bugün özür dilediği o sözler;

Ayrıntılar için TIKLAYIN

İşte çok konuşulacak o açıklamalar...

"DEMİRÖREN KAVGASI ANLAMSIZDI"

İkimizde kaçırdık aslında ortada benim Demirören ile tartışmamı yada münakaşa etmeme gerektirecek bir durum yok, Mehmet Topuz denen bir futbolcu var, futbolcu ve menajerleri bir hata sonucunda Beşiktaş ile angaje olmuşlar Beşiktaş formayı giydirmiş, Kayseri ben Beşiktaş’a vermem Fenerbahçe’ye söz verdim demiş, Fener FIFA kuralları diyor herkes kendine göre haklı bana göre futbolcu ve menajer en çok hatalı bu işte.

Şimdi sevgili Yıldırım Demirören ben Kayseri Başkanından izin istedim bu çocukla görüşmek için Kayseri Başkanına ben izin vermedim, ben onu Beşiktaş forması giyerken gördüm televizyonda diyor.

Düz mantık bu düz mantığı kurmak için insan olmaya gerek yok maymun olsanız bu düz mantıkta şu soruyu sorarsınız, iki kulüp başkanından biri yalan söylüyor yada doğruyu söylemiyor ben kibarlık olsun diye doğruyu söylemiyor dedim aslında doğruyu söylememek demek yalan söylemek demek.

AHMET HOCANIN BİKİNİ GAFI
VE YILDIRIM'LA İLGİLİ SÖZLERİ
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

 "YILDIRIM'IN SÖYLEDİKLERİ DOĞRUDUR"

Evet o şeyi doğrudur Yıldırım başkanın, çoğu zaman spor yorumcularının bende dahil hatta ben belki de başı çekerim reyting uğruna değil ama yapmış olduğum spor programlarında terbiye, nezaket sınırlarını aştığımız doğrudur zaman zaman endirekt Türk sporuna zarar verdiğimiz doğrudur ama ne Yıldırım Demirören ne Aziz Yıldırım ne Adnan Polat nede amatör bir kulübün başkanı hiçbirisi de sütten çıkmış ak kaşık falan değildir.

"SPOR PROGRAMLARI DİNAMİKTİR"

Söyleyeyim şimdi spor programlarının %90’ı canlı çekilir, spor dinamik bir şeydir hep tez ve antitez çatışması vardır şimdi burada siz soruyorsunuz ben cevaplıyorum, siz olabildiğince kibar yorumunuzu yapıyorsunuz ben ne istiyorsam söylüyorum yalanda söylesem, yalan olduğunu biliyorsunuz ama fazlada şey yapamıyorsunuz çünkü sizin yaratılışınız, bayan bir gazeteci ve medyanın her sektöründe siyaset, ekonomi, sanat, magazin çalışabiliyorsunuz ama spor programları öyle değil dinamik ve umumiyetle erkek hegemonyasının egemen olduğu

YORUMCULAR KADIN OLSA!

Yok kadın olsa var ya bakın ben size söyleyeyim bu spor yorumculuğuna kadınlar girse inanın kavga daha çetrefilli, daha sert olabilir öyle bir yok.

Evet daha şirret olur bu bir cinsiyet ayrımcılığı falan değil sadece bir tespittir, dinamik olan bir futbol ve dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de futbol kirlidir, dünyanın her yerinde siyasetin belli oranda kirli olduğu gibi son 50-100 yıla bakın bazı sektörler kirlidir.

AHMET ÇAKAR BİKİNİ
İÇİN NEDEN PİŞMAN OLDU?
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

BİKİNİ MESELESİ BÜYÜK GAF!

"Sabahın 07:30'u. Yatakta şöyle bir dönüyorum. Türkiye'nin en önemli haber kanallarından birisi ekranını dörde bölmüş, Ankara Kızılay Meydanı, İstanbul Bağdat Caddesi, İzmir Alsancak Meydanı, Samsun 19 Mayıs Meydanı gibi mesela. Binlerce insan toplanmış; 'Ahmet hoca bikini giysene' diye! Yahu bu nasıl bir ülke dedim. Fenerbahçe Sevilla'yı yenmiş, millet benle uğraşıyor."

BU ÜLKEDE BİR ARIZA VAR!

Bu olaydan 3 sonuç çıkacağını ifade eden Ahmet Çakar,

"1: Benim yaptığım espri ki dünya çapında bir espri veya gaf diyelim,
2:
Ben bu kadar da önemli bir adam değilim,
3: Bu ülkede bir arıza var" diye konuştu.

Arıza diye tabir ettiği olayın yalnızca futbolla sınırlı olmadığını ifade eden Ahmet Çakar, "Bu arıza sadece futbolda değil. Türkiye'nin en ünlü köşe yazarları bu konuyu yazdılar. Türkiye'nin en tutucu gazeteleri, benimle ilgili haşemalı falan manşetler attılar" şeklinde konuştu.

KEŞKE SÖYLEMEMİŞ OLSAYDIM

Olayın yaşandığı ilk günlerde "Keşke söylemeseydim" dediğini söyleyen Ahmet Çakar, "Şu anda beni Allahım, 1,5 sene önceye çevirse, 'hiç bu olayı söylememiş olmayı ister miydin?' dese, mertçe söyleyeyim isterdim" dedi.

KIZLARIM LAFI GEÇİRİVERİYOR

Olayın çok konuşulması ve speküle edilmesinden dolayı keşke demediğini ifade eden Ahmet Çakar, kızlarının kendisine çok kızdığını belirtti ve "Kızdıkları zaman lafı geçiriveriyorlar. Hele bir küçük kızım var, benden beter bir şey" açıklamasını yaptı.

"Ne diyor bikini meselesiyle ilgili mesela?" sorusuna da Ahmet Çakar, "Espri nedir, yapmış olduğunuz espriler zaman zaman nasıl speküle edilip arkanızdan, önünüzden, bunu kıyaslayamadığı için onlar düz mantıkla bakıyor. 'Erkek bikini giyer mi?' Küçücük çocuk bu" şeklinde konuştu.