BIST 10.265
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.393,15
HABER /  MAGAZİN

Ferhunde Mevlana okuyor!

Sanatçılar cahililkle suçlansa da aksine kutap okuyanlar da var. İşte o anlardan bazıları.

Abone ol

Magazin dünyasının ünlü isimleri çoğu zaman köşe yazarları tarafından cahillikle suçlansa da meslektaşlarının aksine kitap okuyan kendisini geliştirmeye çalışan ünlüler de var. Yıldızlar en son okudukları kitapları anlattı.

KİTAP KURDU

Sinema ve televizyon dünyasının başarılı oyuncularından Özge Özberk kendisini tam bir "kitap kurdu" olarak tanımlıyor" Çoğu kişinin aksine aşk romanı okumaktan hoşlanmadığını belirten Özberk, psikloji ve felsefi kitaplar okumaktan da keyif alıyor.

TEKRAR OKUYOR

Son olarak Dostoyevski'nin "Karamazov Kardeşler" ini okuyan Özberk, düşlerini zorlayan fantastik kitap okumaktan hoşlandığını da sözlerine ekledi. Yaprak Dökümü dizisinin "kötü gelin"i Deniz Çakır da tarih romanları, felsefi ve mesleğiyle ilgili kitapları okumayı seviyor. Çakır "Son olarak İdries Shah'ın yazdığı “Mevlana'dan 100 Bilgelik Hikayesi” isimli kitabı okudum ve çok beğendim. Sevdiğim kitabı bir kere daha okuyabiliyorum" dedi.

İLGİ ALANI SAĞLIK

"Kitap, hayatınızı yeni bir gözle değerlendirmenize ve bu yolla gerçek bir yaşam deneyimine ulaşmanıza yardımcı olarak ipuçları sunuyor" diyen Ebru Şallı, en çok sağlık, yemek ve kişisel gelişim kitapları okuma yı tercih ediyor.

Şebnem Özuzcan/Bugun