BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.477,93
HABER /  MAGAZİN

Ferhat Göçer çileden çıktı

Ferhat Göçer hakkında şok bir iddiayı ortaya atan ünlü ismin söyledikleri sanatçıyı kızdırdı.

Abone ol

Ferhat Göçer'in 2010'da internet ortamında şarkıları en çok dinlenen isimler arasında yer alması ünlü bir sanatçıyı çileden çıkarttı. Posta gazetesinin haberine göre; bu isim, Ferhat Göçer için müzik dünyasındaki yapımcı dostlarına şu bilgiyi fısıldıyor:

"Ferhat'ın internette dinlendiği yok. Maaşlı adam tutmuş. Bu kişilere saat başı 10 dolar veriyor. Onlar da Ferhat'ın şarkılarını internette sürekli 'tık'lıyor. Ferhat Bey de hiç utanmadan 'İnternet ortamında en çok ben dinleniyorum' diye hava atıyor."

"DEDİKODU DEĞİL ŞARKI YAPSIN"

Bu iddia üzerine Ferhat Göçer, şu açıklamayı yaptı: "Ben bu saçma, deli zırvası dedikoduyu kimin çıkardığını çok iyi biliyorum. Bu kişinin yaptığı şeyler ortada. İstediği başarıyı elde edemiyor ve saldırıyor. Çok sevdiğim gazeteci ağabeyim, Hıncal Uluç'a bu kişi hakkında konuşmayacağıma, ona dava açmayacağıma dair söz verdim. Bence bu isim hakkımda dedikodu yapacağına, güzel şarkılar üretsin. Dedikodusunu değil de şarkılarını dinleyelim. Hakkımda buna benzer saçma iddialar daha öncede ortaya atıldı. Ben şarkılarımı okuyorum, gerisine karışmıyorum."