BIST 9.979
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.435,40
HABER /  SPOR

Fenerlilere YILDIRIM çarptı

Aziz Yıldırım Fener taraftarına "defolun gidin" diye bağırdı. Sinirlendiği şey ise taraftarın küfretmesiydi.

Abone ol

Yıllardır küfüre karşı savaş açan ve en azından kendi taraftarları üzerinde başarıya ulaşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gün örnek bir tavırla, bu konudaki kararlılığını gösterdi.

Vakıfbank Güneş Sigorta ile F.Bahçe arasında oynanan bayan voleybol maçında bir grup sarılacivertli taraftar, rakip takımın sporcularına küfür etti.

Bu arada tribünde karşılaşmayı izleyen Güneş Sigorta'nın kaptanı Aysun Özbek'in eşi Hakan'a da saldırdılar.

Ve işte bu andan itibaren başkan Aziz Yıldırım öfkeyle ayağa kalkıp, grubu 'yıldırım' çarpmışa döndürdü.

DEFOLUN GİDİN

F.Bahçeli seyircilere, "Utanmıyor musunuz? Bu rezillik nedir?" diye bağıran Yıldırım, grubun salondan dışarı çıkarılmasını istedi.

Ardından sinirli bir şekilde salonu terk etti. Salon çıkışında yine bir grupla karşılaşan F.Bahçe Başkanı, kendisinden taraftarlara sahip çıkmasını isteyen fanatiklere, "Sizin neyinize sahip çıkayım. Utanmadan, bayan sporculara küfür ediyorsunuz. Defolun gidin" diye çıkıştı. Ardından Mahmut Uslu ile birlikte oradan ayrıldı. İşte Yıldırım'un bu tavrı spor kamuoyunda çok olumlu karşılandı.

DEMİRÖREN: ARKASINDAYIZ

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın küfüre karşı tavrı, bir çok kesimden destek buldu. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yıllardır küfüre karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Aziz Yıldırım'ın bu davranışını kutluyorum. Olması gereken, Türk sporuna katkı sağlayacak önemli bir hareket yapmıştır" dedi.

VAKIFBANK'TAN KUTLAMA

Aziz Yıldırım'ın örnek tavrı, küfürlere hedef olan sporcuların kulübü Vakıfbank Güneş Sigorta tarafından da takdir edildi. Kulüp başkanı M. İlker Aycı imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "Vakıfbank Güneş Sigorta Spor Kulübü olarak, sayın başkan Aziz Yıldırım'ı fair play adına yapmış olduğu bu davranıştan dolayı kutlarım" denildi.

Kaynak: Sabah