BIST 9.986
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.437,95
HABER /  GÜNCEL

Fenerli futbolcular sokağa çıkamıyor

Çeşme'de tatil yapan futbolcular sorulardan bunaldı. Kafalarını dinlemek bir yana daha beter hale geldiler.

Abone ol

Herkes gibi belirsizliğin kendilerini de zor durumda bıraktığını belirten yıldız isimler "Tatil yapıyor gibi görünüyoruz ama futbol oynamayı yeğlerdik. Futbol düşünmemiz gereken zamanda futbol düşünemiyoruz. Bu rahatsız edici" dediler.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın 6 Ağustos'a kadar izin verdiği futbolculardan Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Uğur Boral, Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı Çeşme'de tatil yapıyor. 

ARTIK SORULARDAN BUNALDIK

Sabah gazetesinden Oğuz Yörük'e konuşan sarı-lacivertli oyuncular, "Ama bu emeğin karşılığı olarak çıktığımız tatiller burnumuzdan geliyor. Ne beynimizi ne de vücudumuzu dinlendirebildik" ifadelerini kullandılar. Kaldıkları otelde odadan çıkmanın bile zulüm olduğunu vurgulayan futbolcular, "Bırakın denize girmeyi, kapının önüne çıkmak istemiyoruz. Hem Fenerbahçeliler hem de diğer takım taraftarları bizi görünce ne olacağını soruyorlar. Artık bunaldık. Gecenin yarısında bile bu sorunlar gerginlik ve tartışmalar yaşatıyor" diye konuştular.

5 YILDIZ DA ÇEŞME'DE
Fenerbahçe ve Milli Takım'ın başarılı file bekçisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Hanım'la birlikte Çeşme'de tatil yapan sarılacivertli futbolcular arasında. Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Uğur Boral ve Özer Hurmacı da tatilde Çeşme'yi tercih eden diğer Fenerbahçeli isimler.