BIST 10.248
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.392,39
HABER /  SPOR

Fenerin 100. Yıl formaları

Fenerbehçe'nin 100. yıl formalarının lansmanı görkemli bir törenle yapıldı.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü'nün 100. kuruluş yıldönümü kutlamaları ile Sarı-lacivertli takımın 100. yıl formalarının lansmanı görkemli bir törenle yapıldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen tanıtım gecesine, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Divan Kurulu Üyeleri, Sarı-lacivertli kulübün amatör branşlarının yöneticileri, sporcuları ile kulüp sponsorları ve çok sayıda davetli katıldı. Tanıtım gecesinde Fenerbahçe Kulübü'ne katkılarından dolayı plaket verilen kulüp sponsorlarından Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan ve Double You Genel Müdürü Rıfat Elhdaf, 100. yılında Fenerbahçe Kulübü ile birlikte olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Gecede 100. Yıl Komitesi Başkanı Ender Alkaya, Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yıl kutlamaları hakkında bir sunum yaptı. Kutlamaların 1 Ocak 2007 tarihi itibariyle başlayacağını belirten Alkaya, 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde ışık gösterileri, kültür sanat ve eğitim faaliyetleri, sportif organizasyonlar, bağış kampanyaları, Anıtkabir ziyareti, vefa ve ödül geceleri yapılacağını açıkladı.

Ardından kürsüye gelen Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yılının Sarı-lacivertli camiaya yakışır bir şekilde kutlanacağını ve bunun için titiz bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.
Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yıl logosu da gecede resmi olarak tanıtılırken, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, logoyu tasarlayan ünlü reklamcı Ali Taran'a bir plaket verdi. İstanbul Defterdarlığı Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı Hakkı Koçen ise, Göztepe Vergi Dairesi kayıtlarına göre Fenerium'un en çok vergi ödeyen 100 firmadan 4. firma olduğunu söleyerek Başkan Aziz Yıldırım'a bir teşekkür plaketi verdi.

Öte yandan, Fenerium'un 2006-2007 kreasyonu da gecede ünlü mankenlerin yer aldığı defileyle sergilendi. Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 100. yılında oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği, bir tarafında klasik çubuklu, diğer tarafında ise Fenerbahçe'nin 100 yıllık tarihinde yer alan olayları ve şahısları simgeleyen resimlerin yer aldığı altın sarısı 100. yıl forması da Fenerbahçeli futbolcular tarafından tanıtıldı.
Gece, İstanbul Boğazı'nda Fenerbahçe'nin 100. yıl formasını sergileyecek olan teknenin havai fişek ve ışık gösterileri eşliğinde yaptığı kısa turla sona erdi.