BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.439,49
HABER /  GÜNCEL

Fener'i yenip gündem belirleyecekler

Medikal Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, süper ligin ilk yarısının son maçında karşılaşacakları rakibini gözüne kestirdi.

Abone ol

Medikal Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Süper Toto Süper Lig’in ilk yarısının son maçında evlerinde konuk edecekleri Fenerbahçe’yi yenerek, gündemi belirlemek istediklerini söyledi.

Medikal Park Antalyaspor, Bursaspor karışlaşmasının ardından ara vermedi Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Morallerin yerinde olduğu kırmızı - beyazlı ekip çalışmalarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde devam etti.

Antrenman öncesi basın mensuplarını sorularını cevaplayan Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçını kazanarak gündemi belirlemek istediklerini dile getirdi. Kazanmak için takım halinde savunma ve hücum yaparak maça iyi konsantre olmalı gerektiğini ifade eden Özdilek, şöyle konuştu:

“Devrenin son maçında, evimizde kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. İç sahadaki başarılı çizgimizi Fenerbahçe karşısında da sürdürmek amacındayız. Rakibimiz, 34 puanla ligin zirvesinde. Bu tip takımlara karşı iyi konsantre olmazsanız, cezayı çok çabuk keserler. Biz de özellikle takım savunması ve takım hücumunu çok daha iyi yapmalıyız. Hep sonlar akıllarda kalır. Fenerbahçe'yi devrenin son maçında yenip gündemi belirlemek istiyoruz.”

Son haftalarda evlerinde aldıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor ve Ankaragücü galibiyetlerini hatırlatan Özdilek, “Rakipten daha fazla mücadele vermeliyiz. Bu karşılaşmada kimin daha fazla galibiyeti isteyeceği önemli. Son haftalarda galibiyet iştahımız iyi. İyi futbol oynayarak kazanmak için her şeyi yapacağız. Futbolda skor istikrarı çok önemli. Son haftalarda bunu da başarıyoruz.” dedi.

DENİZ BARIŞ: LİGİN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMI FENERBAHÇE

2004 - 2010 arasında 6 yıl süreyle Fenerbahçe forması giyen ve geçen sezon Medikal Park Antalyaspor'a transfer olan Deniz Barış, Spor Toto Süper Lig'in en iyi oynayan takımının Fenerbahçe olduğunu ileri sürdü.

Sarı - lacivertlilerin her sezon şampiyonluğu kovalayan bir ekip olduğunu belirten 34 yaşındaki futbolcu maçla ilgili şunları söyledi:

“Son haftalarda beklemedikleri puanlar kaybetseler de sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içerisinde olacaklardır. Süper Lig'de en iyi futbolculara sahip takım bana göre Fenerbahçe. En iyi futbol oynayan takım da Fenerbahçe. Biz de şanssızlıklar yaşadık, ancak kendi sahamızda çok iyiyiz. Puanların çoğunu evimizde kazandık.

Büyük takımlara karşı da iyi oynadık. Aynı şekilde Fenerbahçe’ye karşı da oynamamız gerekiyor. Necati’nin dönüşüyle, Ali Zitouni’nin yükselen performansıyla kazanmak istiyoruz.”