BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,02
HABER /  SPOR

Fenere Carlos müjdesi

Real Madrid Kulübü, Roberto Carlos'un sözleşme uzatma teklifini reddetti. Fener bu gelişmeden büyük kar edecek.

Abone ol

Real Madrid Kulübü, Roberto Carlos'un sözleşme uzatma teklifini reddetti. Sezon sonunda bonservisini eline alacak olan Brezilyalı yıldızın, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını iddia eden İspanya'nın As gazetesi, "Fenerbahçe bu gelişmeler sonrası en az 3 milyon euro kâr edecek" yorumunu yaptı.

İspanya'da yayınlanan ABC gazetesi de, Roberto Carlos'un sözleşme uzatma teklifini geri çeviren Real Madrid'in bu oyuncuyu temmuz ayından itibaren serbest bırakma kararı aldığını yazdı. Gazete, Real Madrid'e 10 yıldır hizmet eden ve bu kulüp ile 2008 yılına kadar sözleşmesi olan Roberto Carlos'un futbol hayatına bundan sonra Fenerbahçe'de devam edebileceğini belirtti.

Bu arada Diario As gazetesi ise, Roberto Carlos'un geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'den sürpriz bir telefon aldığını yazdı. Roberto Carlos ile görüşme yapan kişinin bu oyuncuya "seninle yeni sezon için anlaşmak istiyoruz" dediğini savunan gazete, bunun üzerine Brezilyalı yıldızın Real Madrid'ten bonservisini bedavaya almak istediğini ve bunda da başarılı olduğunu kaydetti..