BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.412,65
HABER /  SPOR

Beşiktaş koştu ama Cimbom kaptı

Beşiktaş’ın 2 sezondur kadrosuna katabilmek için çok çaba sarf etti. Ama Cimbom işi bitirmek üzere.

Abone ol

Beşiktaş’ın 2 sezondur kadrosuna katabilmek adına büyük çaba sarfettiği Mehmet Batdal için dün Buca’ya giden Galatasaray Başkan Yardımcısı, transferi bitirmek üzere.

Şükür’ün veliahtı!

Santrfor olarak görev yapan Batdal, tam 1.96 boyunda. Geleceği çok parlak olduğu konuşulan Mehmet Batdal’ın transferi için düğmeye basan Adnan Polat’ın, Bucalı yöneticilerle görüşmelere başladığı ve bu işi en kısa sürede bitirmeyi kafasına koyduğu bildirdildi. Anlaşma sağlanırsa, Mehmet Batdal yeni sezonda Galatasaray forması giyecek ve belki de gerek fizik yapısıyla gerekse de golcülük yeteneğiyle 36 yaşındaki Hakan Şükür’ün Cim Bom’daki veliahtı olacak.

Operasyon sürüyor

Tüm bu gelişmeler, Galatasaray’daki gençleştirme operasyonunun sürdüğünü gösteren ipuçları aslında. Uğur Uçar, Ferhat Öztorun ve Aydın Yılmaz ile başlayıp, Arda Turan ile adeta patlama yapan altyapı yeteneklerinin yanı sıra, Türkiye’nin her bölgesinde forma giyen gençleri takibe alan Sarı-Kırmızılılar, son olarak Almanya’da top koşturan 21 yaşındaki Bilal Aziz’i denemişti. Cim Bom’da en büyük hedef, yaş ortalamasını giderek düşürmek..

Gökay AKIN / Fanatik