BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Fenerde yıldızları birer birer söndü

Fenerbahçe'ye Ocak ayında büyük umutlarla alınan iki genç yıldız, 365 gün dolmadan başka kulüplerin yolunu tuttu..

Abone ol

Geçtiğimiz Ocak ayındaki ikinci transfer döneminde Fenerbahçe'ye büyük umutlarla alınan iki genç yıldız, 365 gün dolmadan başka kulüplerin yolunu tuttu..

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nden büyük umutlarla transfer ettiği Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı bir sezonu bile tamamlayamadan sarı lacivertli kulüpten gönderildiler..

Geçtiğimiz sezona kötü başlayan Fenerbahçe'de taraftarların umudu devre arasında yapılacak transferlerdeydi.. Sarı-lacivertli yönetim taraftarın transfer baskısı nedeniyle, Ankaragücü'nde çok başarılı bir sezon geçiren Gökhan Emerciksin'i renklerine kattı..

Fenerbahçe, yine aynı transfer döneminde geleceğin büyük yıldızı olarak gösterilen 17 yaşındaki Abdülkadir Kayalı'ya da imza attırarak, taraftarının gönlünü bir nebze de olsa hoş etti..

Fakat, Aragones genç Abdülkadir'e hiç şans tanımazken Gökhan'ı da son 15- 20 dakikalarda oyuna sürmeye başladı.. Bu sırada Gökhan'ın adı şarkıcı Hilal Cebeci ile anılmaya başlanınca, Başkan Aziz Yıldırım genç futbolcuyu gözden çıkardı..

Temmuz ayında olaylı Mehmet Topuz transferinde Gökhan Emreciksin'i takasta kullanan Fenerbahçe'de, Abdülkadir Kayalı da fazla kalamadı..

Genç futbolcu, 1.5 yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kiralanırken, akıllara daha önce kiraya verilip bir daha sarı lacivertli formayı giyemeyen Olcan Adın, Gürhan Gürsoy ve Kerim Zengin geldi..