BIST 9.994
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.431,65
HABER /  POLİTİKA

Başbakanın yeni yıl sürprizi ÖZEL

AK Parti, 2009 yılının son MYK toplantısında Başbakan Erdoğan'ın MYK üyelerine yeni yıl sürprizi vardı.

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- AK Parti 2009 yılının son Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün Başbakan Erdoğan başkanlığında toplandı.Yaklaşık 4 saat süren toplantıda gündemdeki konular masaya yatırıldı. Başbakan Erdoğan'ın MYK üyerine bir de yeni yıl sürprizi vardı. Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları ve Grup Başkanvekillerine yeni yıl hediyesi olarak, Mehmet Akif Ersoy'un  Safahat isimli eserini verdi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının gündemi oldukça yoğundu. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a suikast hazırlığı iddiaları ve demokratik açılım ön plana çıktı. Toplantı öncesinde ve sonrasında öne çıkan bir diğer konu ise "kurumlararası çatışma" oldu. AK Parti'den Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün "kurumların yıpratılmaması" açıklamalarına destek geldi.

BAŞBAKAN'DAN YENİ YIL HEDİYESİ

Yeni yıl öncesi yapılan bu son MYK toplantısında Başbakan  Erdoğan, milletvekillerine bir de sürpriz yaptı. MYK üyelerine özel deriyle kaplattığı Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eserini yeni yıl hediyesi olarak veren Erdoğan, hediye ettiği kitapları tüm MYK üyelerin şahıslarına imzaladı.