BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Fenerde sürpriz Aurelio adımı!

Asbaşkan "kesinlikle ilgilenmiyoruz" demişti ama bugün sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Fener, Aurelio ile masaya oturdu.

Abone ol

Fenerbahçe'de Mehmet Aurelio için ilginç bir pazarlık yaşandı. Daha önce Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun "kesinlikle ilgilenmiyoruz" açıklamasına karşılık, diğer Asbaşkanlardan Ali Yıldırım bugün menajer Bayram Tutumlu ile biraraya geldi ve Milli futbolcuyu resmen istedi.

Ali Yıldırım'ın menajer Bayram Tutumlu'ya "Aurelio bize gelmek istiyor, ancak bedelsiz giden oyuncuya bonservis bedeli ödememiz söz konusu olamaz, kaldı ki kazanmış olduğumuz 5 milyon dolarlık bir tazminat var. Aurelio bize bedelsiz olarak dönsün ve herşeyi unutalım" dediği öğrenildi.

Milli futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu'nun da Real Betis ile bonservis sorununu kendisinin çözeceğini ve birkaç gün içinde sarı lacivertli kulübe cevap vereceği sözünü verdi.

MEHMET TOPUZ'DA RAHATLAR

Fenerbahçe'nin ve Türkiye'nin transfer gündemini bir haftadır meşgul eden Mehmet Topuz konusunda ise sarı lacivertlilerin çok rahat oldukları ve bugün kamuoyunda yer alan "sözleşme geçersiz" iddialarının hukuksal dayanağının olmadığı görüşünde oldukları ifade edildi.

Sarı lacivertli yönetimin, yarın Kayseri'ye gidecek olan Milli futbolcunun daha sonra İstanbul'a gelerek kendini Fenerbahçe'ye resmen bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağı konusunda kendilerinden emin oldukları ifade edildi.

FENER ALTINTOP'UN PEŞİNDE

Transferde hızlı ve hareketli günler yaşayan Fenerbahçe'de yönetimin Hamit Altıntop transferi için de yoğun mesai harcadığı ancak oyuncuyu henüz ikna edemedikleri ileri sürüldü.

Sarı lacivertli yönetimin 2 milyon Euro'dan başladığı pazarlıkları 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkardıkları, ancak bugüne kadar olumlu yanıt alamadıkları gelen haberler arasında. (LigTV)