BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.467,30
HABER /  SPOR

Fenerde Lugano krizi

Diego Lugano konusunda yaşanan gelişmeler Sarı-lacivertli ekipte krize neden oldu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin prensipte anlaşmaya vardığı Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano konusunda yaşanan gelişmeler Sarı-lacivertli ekipte krize neden oldu.

Uruguaylı futbolcunun, Libertadores Kupası'nda Chivas ile oynanacak yarı final karşılaşmalarından dolayı Türkiye'ye gelişinin en erken 4 Ağustos'ta olabileceği belirtildi.
Diego Lugano'nun menajeri Juan Figger, Fenerbahçe Kulübü ile görüştüklerini doğrularken, Uruguaylı yıldız futbolcu ise bu transferle ilgili Radio Young Pan'a açıklama yaptı.

Brezilya basınının Fenerbahçe'ye transferine kesin gözüyle baktığı Diego Lugano, "Sao Paulo'ya ve arkadaşlarıma saygı göstermem gerekir. Bu nedenle transferle ilgili olarak konuşamam. Libertadores Kupası, bitmeden bu konuda konuşmayacağım. Belki daha sonra olabilir" dedi.

Libertadores Kupası çeyrek finalinde önceki gün Estudiantes'i 1-0 yenerek yarı finale kalan Sao Paulo, yarı finalde Chivas ile karşılaşacak. Ligde ise Pazar günü Ponte Preta ile karşılaşacak Lugano'lu Sao Paulo, 26 Temmuz Çarşamba günü ise Chivas ile yarı final ilk maçına çıkacak. 2 Ağustos'ta bu takımla rövanş maçına çıkacak Sao Paulo, Lugano'yu bu karşılaşmalardan önce gönderemeyeceğini bildirdi.