BIST 10.051
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.426,67
HABER /  SPOR

Fenerde istifalar kabul edildi

Fener'de asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve yedek üye Rahmi Eyüboğlu'nun istifaları kabul edildi

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve yedek üye Rahmi Eyüboğlu'nun istifalarını kabul etti. Fenerbahçe Kurumsal İletişim Direktörlüğü'nün başına asbaşkan Ali Koç'un getirildiğini bildirdi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp merkezinde, yaklaşık 3 saat süren yönetim kurulu toplantısından sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan asbaşkan Nihat Özdemir, asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile yedek üye Rahmi Eyüboğlu'nun istifa dilekçelerinin yönetim kuruluna ulaştığını belirterek, "Toplantıda, bu arkadaşlarımızın istifaları kabul edilmiştir. Bugüne kadar Fenerbahçe Kulübü'ne hizmetlerinden dolayı, yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Özdemir, Ekşioğlu ve Rahmioğlu'nun, UEFA Kupası'ndaki Newcastle United maçı öncesi yaşanan bir tartışma nedeniyle istifa kararı aldıkları yönünde basına yansıyan haberlerin hatırlatılması üzerine, "Arkadaşlarımız, istifalarına gerekçe olarak işlerini yoğunluğunu göstermişlerdir" demekle yetindi.

ALİ KOÇ, KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRÜ OLDU

Nihat Özdemir, daha önceki yönetim kurulu toplantılarında, Fenerbahçe Kurumsal İletişim Direktörlüğü kurma kararı aldıklarını hatırlatarak, bu kurumun başına asbaşkan Ali Koç'un getirildiğini bildirdi.

Özdemir, Koç'un bu görevde, kulübün yayın organları Fenerbahçe Dergisi, resmi internet sitesi ve Fenerbahçe TV'nin yönetimini üstleneceğini kaydetti.

Öte yandan Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy hakkında açılan davayla ilgili görüşleri sorulan Özdemir, "Biz bu konuda taraf olmadığımız için açıklama yapma gereği duymuyoruz" derken, 14. haftada Beşiktaş ve 16. haftada Galatasaray ile yapacakları lig maçlarının biletlerinin, bu hafta içinde satışa çıkarılacağını açıkladı.