BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,84
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye oto tamircisi

Fenerbahçe Aydın Belediyespor'un yetenekli futbolcularına dadandı. Geçen hafta pazarcı bu hafta da oto tomircisi.

Abone ol

Fenerbahçe, alt yapısına yetenekli futbolcuları kazandırmayı sürdürüyor. Sarı-lacivertliler son olarak Aydın Belediyespor'un 15 yaşındaki oyuncusu oto tomircisi Harun İzgüt'ü transfer etti.

OTO TAMİRCİSİ

Geçtiğimiz günlerde Germencik ilçesinde ailesinin yanında pazarcılık yapan Aydın Belediyespor'un genç yeteneği Kerem Çağatay'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, bu kez de futbolun dışında oto tamirciliği işi ile uğraşan ve aynı kulüpte forma giyen 15 yaşındaki Harun İzgüt'ü renklerine bağladı.

TAKIMIN EN İYİ OYUNCULARINDAN

Aydın Belediyespor Kulübü Başkanı Artun Sucuoğlu, düzenlediği basın

 
Harun İzgüt boş zamanlarında babasına yardımcı oluyor.
toplantısında, geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ın yaptığı altyapı seçmelerinde de başarılı olan, ancak kalacak yer sorunu çözülemediği için Beşiktaş'a transfer olamayan Harun İzgüt'ün gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu söyledi. Sucuoğlu, Harun'un 4 yıldır Aydın Belediyespor'un formasını başarı ile taşıdığını ve takımlarının en iyi oyuncularından biri olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta da Kerem Çağatay'ı transfer ettiğini anımsatan Sucuoğlu, ''Biz amatör bir takımız. Eğer profesyonel olsaydık, yıldız milli takıma birçok oyuncu verebilirdik. Milli Takım antrenörleri, amatör takımlara bakmadıkları için böyle bir şansımız olmuyor'' diye konuştu.

LUGANO VE EMRE GÜNGÖR'Ü ÖRNEK ALIYOR

Harun İzgüt ise Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacağı için mutlu olduğunu belirterek, Fenerbahçe'den Lugano ve Galatasaray'dan Emre Güngör'ü kendisine örnek aldığını söyledi.

Baba Efrayim İzgüt ise oğluyla gurur duyduğunu dile getirerek, oğlunun futboldan arta kalan zamanlarda kendisine oto tamirciliğinde yardım ettiğini kaydetti. Fenerbahçe'nin, genç oyuncunun İstanbul'daki tüm masraflarını karşılayacağı öğrenildi.