BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  SPOR

Guiza yedeklerle çalıştı

Fenerbahçe, yarın Çek Cumhuriyeti'nden CSKA Budejovice ile yapacağı son hazırlık maçı öncesi taktiksel bir antrenman yaptı.

Abone ol

Avusturya'nın Kitzbühel kasabasında yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, yarın Çek Cumhuriyeti'nden CSKA Budejovice ile yapacağı son hazırlık maçı öncesi 90 dakikalık taktiksel bir antrenman gerçekleştirdi.

Basına kapalı olarak yapılan antrenmanda teknik direktör Luis Aragones'in futbolcuları (A) kadro ve yedekler olarak iyi ayrı gruba ayırdığı gözlendi.

Yarınki hazırlık maçında ilk onbirde sahaya çıkmaları muhtemel oyuncular, düz koşu ve top sürerek ısınma hareketlerin ardından dar alanda kısa paslaşmalarla sürdürdükleri antrenmanı yarı sahada çift kale maçla noktaladılar.

Çift kale maçta Semih attığı gollerle arkadaşlarından alkış alırken, sahanın neşe kaynağı ise her zamanki gibi Roberto Carlos oldu. Topla yaptığı güzel hareketler ve arkadaşlarına yarı Türkçe yarı İngilizce esprileri antrenmanın neşe içinde geçmesine de vesile oldu.

GUİZA YEDEKLERLE ÇALIŞTI

Teknik direktör Luis Aragones, bugünkü antrenmanda, yarın Çek takımı CSKA Budejovice ile yapılacak son hazırlık maçında sahaya süreceği ilk onbirin fotoğrafını da verdi.

İspanyol teknik adamın, basına kapalı olarak gerçekleşen anrenmanda futbolcularını iki ayrı grup halinde çalıştırması dikkati çekti.

Çek takımına karşı sahaya sürmesi muhtemel oyuncularla taktiksel çalışma yapan ve yakından ilgilenin İspanyol hoca Aragones, ikinci yarı sahada dar alanda pas çalışması yapan ikinci grupla zaman zaman ilgilendi.

Takımın yeni transferi Daniel Guiza'nın ''yedekler'' arasında antrenman yaptığı gözlendi. Guiza'nın yarınki son hazırlık maçında ilk onbirde olmasa bile yedek olarak yer alabileceği belirtiliyor.

Bu arada sakatlıkları hala devam eden Deivid de Souza, Tümer Metin ve Vederson bugünkü antrenmanda da yer almadılar.

Yeni sezona hazırlık çalışmalarını Avusturya'nın kış sporları merkezi Kitzbühel'de sürdüren Fenerbahçe, bugün akşam da yine basına kapalı olarak ikinci bir antrenman yapacak.

Fenerbahçe kamp çerçevesindeki son hazırlık maçını ise yarın Almanya-Avusturya sınırındaki Kufstein kasabasında Çek Cumhuriyeti'nden CSKA Budejovice takımıyla oynayacak.