BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.472,97
HABER /  SPOR

Konyanın alternatifi bol

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Özer, bu sezon alternatifi bol bir kadro kurduklarını bildirdi.

Abone ol

Özer, takımın geçen sezon yaşadığı sıkıntılarla tekrar karşılaşmaması için özellikle transferde titiz davrandıklarını belirtti.

Teknik Direktör Raşit Çetiner'in ve transfer komitesinin çalışmaları sonunda lig tecrübesi olan, taşıdığı Konyaspor forması için sahada varını-yoğunu ortaya koyacak, başarıya aç futbolculardan kurulu bir kadro oluşturduklarını dile getiren Özer, şunları kaydetti:

''Yapılan transferlerin Konyaspor'a fayda sağlayacak isimler olduğunu düşünüyorum. Bu sezon alternatifi bol bir kadro kurduk. Formanın garanti olmadığını, mücadele edenin, isteyenin ve hak edenin Konyaspor formasını giyeceğini herkes iyi biliyor. Bu da beraberinde rekabeti getirecektir. Takım içerisinde forma giymek adına yaşanacak rekabetin Konyaspor'a sezon içerisinde önemli artılar getireceğine inanıyorum.''

Hazırlık kamplarının amacının eksiklerin giderilerek ya da en aza indirilerek sezona hazır bir şekilde başlangıç yapmak olduğunu vurgulayan Özer, lige yaklaşık 1 aylık süre olduğunu, bu süreyi gerek çalışmalar gerekse oynayacakları özel maçlarla en iyi şekilde değerlendireceklerini bildirdi.

Özer, ikinci etap çalışmalarının 19-30 Temmuz tarihleri arasında Kızılcahamam'da yapılacağını, daha sonra üçüncü etap kampı için takımın Hollanda'ya gideceğini ve burada bazı takımlarla özel maçlar yapacakları söyledi.