BIST 10.743
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.504,00
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin matadoru

Deivid sahalara döndü Fenerbahçeliler bayram etti. Brezilyalı futbolcu merak edilenleri Fenerbahçe dergisine anlattı.

Abone ol Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza, takım olarak güzel maçlar çıkaracaklarını bildiğini ve kendisinin de 'matador' olarak yeniden takıma katkı yapacağını söyledi. 

Deivid, geçen 3 ay sonunda başarıyla tamamladığı tedavi sürecinin ardından, hayatı ve futbolu artık nasıl yorumladığını sarı-lacivcertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe dergisine anlattı.

HOCAM AZAR AZAR GÖREV VERMEYE DEVAM EDİYOR

Uzun bir aranın ardından geçen haftaki Bursaspor maçıyla yeşil sahalara golle dönen Deivid, teknik direktör Luis Aragones'in kendisine azar azar görev vermeye devam edeceğine inandığını söylerken, biraz daha özgüven, biraz daha özverili kenetlenmeyle Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonki performansına kavuşacağına da garanti gözüyle baktığını dile getirdi. 

FUTBOL BİR KİŞİYE BAĞLI DEĞİL

"'Ben oynasaydım farklı olurdu' gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı. Elbette ki katkım olurdu ama dediğim gibi futbol sadece bir kişiye bağlı değil. Takım olarak güzel maçlar çıkaracağımızı biliyorum ve matador olarak bütün katkılarımı yine göstereceğim'' dedi.

''KİMSE BU TAKIMIN GÜCÜNÜ UNUTMASIN''

Deivid de Souza, Fenerbahçe'nin bu sezonki hedefleriyle ilgili bir soruya ise, ''Fenerbahçe gibi bir takımın hedefleri hep yüksektir ve değişmez. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek, Türkiye Ligi'nde ise bu kez şampiyon olmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nı da kaldırmak istiyoruz tabi ki. Kimse bu takımın gücünü unutmasın'' şeklinde konuştu.

HER ŞEY ANNEMİN SAYESİNDE

''Ben şu anda bu güzel günleri yaşıyorsam, her şey annemin sayesinde gerçekleşti'' diyen Deivid, annesinin ölümünün ardından yaşadıklarıyla ilgili olarak da, ''Ölümü çok tazeyken hissettiğim boşluk, şu anda da aynı ve o boşluğu hayatım boyunca hiçbir şey veya hiç kimse dolduramaz. Hayata olumlu bakabilmek için hayatın güzel yanlarını göz önüne alırsınız. Çünkü hayat devam ediyor. Acı ve sıkıntıların herkese uğradığını bilmeliyiz. Canımız acısa da, hayattan yine de korkulmuyor. Acılar belki içinize yerleşiyor ama yine de ileri bakabiliyorsunuz'' dedi.

TÜRK MİLLİ TAKIMINI TERCİH EDER Mİ?

Brezilyalı futbolcu, ilerleyen zamanda Türk Milli Takımı'nı tercih edip etmeyeceği yönündeki bir soruya, ''Türk Milli Takımı'nda forma giymek o kadar da kolay değil. Aurelio'nun oynayabilmek için kademe kademe yaşadıklarını biliyorum. Birincisi çok iyi bir performans göstermeniz gerekiyor. İkincisi de halk bazında, federasyon bazında ve içerideki takım arkadaşlarınız bazında tamamen kabul görmeniz gerekiyor. Neler olacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz'' şeklinde cevap verdi.