BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.519,80
HABER /  GÜNCEL

Kadın girişimcilere destek

Kartal'da 3 Kasım'da Kadın Girişimciliğini Destekleme semineri katılım belgesi dağıtım töreni yapılacak.

Abone ol

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde, 3 Kasım 2008 Pazartesi günü Saat:13.00-14.00 arası, Kadın Girişimciliğini Destekleme semineri katılım belgesi dağıtım töreni yapılacak.

Kartal Belediyesi ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından Avrupa Birliği Projesi kapsamında düzenlenen ve beş gün süren eğitim seminerine katılan yaklaşık 50 kadın, törenle Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar ve proje eğitmeni Güven Eldelek tarafından teşekkür belgeleri verilecek.

Kartallı Kadınlara beş gün boyunca verilen “Kadın Girişimciliğini Destekleme” eğitimini tamamlayan 50 civarındaki kadının; iş hayatına katılımını sağlamak, onları girişimciliğe özendirerek kendi işlerini kurmaları veya var olan işlerini geliştirmeleri amacıyla düzenlenen ücretsiz eğitim semineri, sonraki aylarda da devam ettirilecek.

Başkan Arif Dağlar, Kartalite Projesi’nin Kartal’da tamamıyla yaygınlaşmasını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kartal’da kadınların iş hayatında daha etkin ve daha verimli olmalarını sağlamak amacıyla bu tür çalışmalara ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

Başkan, Kartal’da her yaptıkları işte kaliteyi esas alma hedefinin bir göstergesi olarak çeşitli konularda eğitim semineri düzenlediklerini ve gösterilen ilgiden dolayı Kartal halkına teşekkür ettiğini ifade etti. Her alanda kaliteyi esas alan Kartalite’nin gereği olarak eğitime ayrı bir önem verdiklerini söyleyen başkan, bundan sonra da çeşitli alanlarda eğitim çalışmalarının devam edeceğini, kadın girişimciliği konusundaki eğitime beş gün boyunca devam eden kadınların iş hayatında daha etkin olacaklarını sözlerine ekledi.