BIST 10.169
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.399,37
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeli taraftar sözünü sakınmadı

Fenerbahçeli taraftarlar kulübün UEFA'dan men edilmesini federasyon binası önünde protesto etti

Abone ol

Avrupa Kupaları'na gitmesi engellenen Fenerbahçe'de yönetici Ali Koç, "Madem Avrupa'ya göndermiyorsunuz, bizi Bank Asya'ya düşürün" diyerek kulüp olarak tepkilerini dile getirmiş, ancak TFF yazılı bir başvuru olmadığı gerekçesi ile bu talebi reddetmişti.

Bu kararın ardından bir grup sarı lacivertli taraftar, sabah saatlerinde TFF binası önüne gelerek ilginç bir pankart açtı ve tepkilerini dile getirdi.

''Al Sana Yazılı Talep, Düşürmeyen ...'' yazılı pankart açan taraftar, TFF'nin ''Yazılı talep gelmedi'' açıklamasını protesto etti.

HAYSİYAT DİVANI'NA GÖNDERİLDİ

Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etmesinin ardından tüm eleştiri oklarını üzerine çeken Başkan Mehmet Ali Aydınlar'ın bir grup kongre üyesi tarafından Haysiyet Divanı'na gönderildiği öğrenildi.

SEN FENERLİ DEĞİLSİN

Öfkeli taraftar, Aydınlar binanın kapısından çıktığı anda, federasyon başkanına yönelik, "Yaktılar Fenerbahçe'yi", "Sen Fenerli değilsin", "Fenerbahçe'yi bitirmeye çalışıyorlar, uyma bunlara" ve "Alet olma bunlara" diye yüksek sesle tepki gösterdi.

MUHABİRLERE DE SALDIRDILAR

Başkan Aydınlar'ın, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayacağını belirttikten sonra, kendisine tepki gösteren kişiye doğru parmağını sallayarak bir şeyler söylediği görüldü. Mehmet Ali Aydınlar'ın daha sonra hızlı bir şekilde arabaya binerken de söylenmeye devam etmesi dikkati çekti.

Başkanın ayrılmasının ardından Fenerbahçeli taraftarın tepkisi basın mensuplarına yöneldi. Bina önünde bekleyen gazetecilere küfür eden taraftarla bir muhabir arasında itişmeler yaşandı. Öfkeli taraftarın yanındaki 2 kişinin de karıştığı olayda, bu kişilerin basın mensuplarını tehdit ettiği duyuldu. Bu olaylar yaşanırken resmi bir güvenliğin olmaması tepki topladı.