BIST 9.973
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.427,98
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

Fenerbahçe zor günleri birer birer aşıyor. Sakatlık haberlerine rağmen liderliği kimseye bırakmadılar.

Abone ol

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Sıkıntılarla başlanan ve üst üste gelen sakatlık haberleriyle devam eden 5 haftalık periyotta toplanan 13 puan, teknik sorumlu Aykut Kocaman ve tüm camiayı memnun etti.
 
Başta Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz olmak üzere sakat oyuncuların birer birer takıma katılması, milli maç arasından sonra başlayacak olan zorlu karşılaşmalar öncesinde teknik heyetin özellikle orta saha alternatiflerini çoğaltırken, gözler Emre Belözoğlu ve Serdar Kesimal'a çevrildi.
 
Emre'nin 11 Ekim'de oynananacak Kazakistan maçında forma giymesi beklenirken, Serdar Kesimal'ın Mersin deplasmanına kadar takımla birlikte çalışmalara başlayacak duruma geleceği öğrenildi.
 
Sezon başından bu yana ilk kez Mersin İdmanyurdu maçına tam kadro çıkmanın hesapları yapılırken, yeni transferlerden Sezer Öztürk'ün formu ve Miroslav Stoch'un da psikolojik olarak takıma katkı verecek düzeye yeniden gelmeside yüzleri güldürdü.
 
Bu arada teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın, İstanbul Belediyespor maçında forma şansı bulamayan Issiar Dia ile 2 günlük izin öncesinde bir görüşme yaptığı belirlendi. Aykut Kocaman'ın Senegalli oyuncuya yaşadığı form düşüklüğü nedeniyle şans vermediğini söylediği, ancak kendisinin bu takımın önemli bir parçası olduğunu hatırlatarak moral verdiği öğrenildi.