BIST 9.981
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.428,25
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal Burcu Esmersoy'a laf attı!

Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal maç için ne dedi?

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Gaziantepspor deplasmanından beraberlik ile ayrılan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Carlos Carvalhal maçın analizini yaptı.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal Gaziantepspor maçı sonrası yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.

KİM BU GÜZEL KIZ?


"Pazartesi Gecesi Futbolu" programına konuk olarak katılan güzel sunucu Burcu Esmersoy'u gören Portekizli çalıştırıcı, Beşiktaş muhabiri Ömer Güvenç'e "Kim bu güzel kız?" sorusunu yöneltti. Güvenç'in "Yenge kızmasın sonra" sözünün ardından Carvalhal, "Güzel bir hanımefendi, herkes için nasıl güzelse benim için de öyle" dedi.

İYİ OYNAMADIK AMA...

Maçı 9 kişiyle tamamlamasına rağmen 1 puanı hanesine yazdıran Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal, "25 günde 7 maç oynadık bu çok zorluydu. Kimsenin sahip olmadığı bu kadar maç üzerine süre gelen serinin son maçıydı. Oyuncuların normalden fazla yorgunluğu vardı. Kazanmak istiyorduk, ama maçın sonunda 1 puana mutlu olmak zorunda kaldık. Bir açıdan bakarsak, 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık. Şu an yanılmıyorsam 2. sıradayız, Avrupa Ligi'nde de 2. sıradayız. Bu kadar maç trafiğinde, bu konumda olmak benim için önemli Biz iyi oynadık demiyoruz. Biz takım gibi oynadık diyoruz. Bazen de takım gibi oynamak çok önemli. Bugün takım gibi oynamasaydık bu maçı kaybederdik. Tekrar hatırlatmak istiyorum. 7 maçın sahadaki oyunculara verdiği yorgunluk göz önündeydi. Ancak ne kadar yorgun olsalar da takım birlikteliğinden kopmadılar. Bu da puanı bize getirdi." ifadelerini kullandı.