BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,09
ALTIN 2.468,96
HABER /  DÜNYA

Tecavüzcüye görülmemiş infaz

13 yaşındaki bir çocuğa tecavüz etmekten dolayı hapis yatan Mitchell Harrison korkunç bir şekilde öldürüldü

Abone ol

İngiltere'de yüksek güvenlikli bir hapishanede yatan çocuk tecavüzcüsü bir mahkum korkunç şekilde öldürülmüş olarak bulundu Frankland Hapishanesi'nde yatan çocuk tecavüzcüsü Mitchell Harrison (23) bağırsakları çıkarılmış, gözleri bıçakla oyulmuş ve gırtlağı kesilmiş şekilde hücresinde ölü bulundu.

Görgü tanıkları Harrison'un hücresinde her yerin kan içinde olduğunu söylerken olayın hiçkimse tarafından duyulmaması kuşku uyandırdı. Yetkililer 3 mahkumu şüpheli olarak sorgularken cinayetin el yapımı bıçakla işlendiği belirtildi.

Gazeteport'un haberine göre Harrison 2008 yılında 13 yaşındaki bir çocuğu içki ve sigara alması için para verme vaadiyle kandırarak tecavüz etmek suçundan 4 buçuk yıl hapse mahkum olmuştu. Ayrıca 13 yaşındayken 7 yaşında birine cinsel saldırı, 15 yaşındayken de sınıf arkadaşına tecavüz girişimi gibi sabıkası olduğu belirtiliyor.

Frankland Hapishanesi geçen mart ayında bıçakla bir mahkumun gırlağının kesildiği olaya tanık olmuştu. Ayrıca bu hapishanede El Kaide'den yakalanan mahkumlar da yatıyor.