BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de kritik pazartesi

Fenerbahçe yönetimi bugün belki de gelecek sezona yön verecek toplantıyı gerçekleştirecek.

Abone ol

Fenerbahçe yönetimi bugün belki de gelecek sezona yön verecek toplantıyı gerçekleştirecek. Kulüp binasında yapılacak zirvenin gündemi gerçekten de bir hayli yoğun olacak.

İlk olarak Alman teknik direktör Christoph Daum’un avukatlarıyla sözleşmesinin feshi için yapılacak görüşmeleri yürütecek olan isim, yöneticilerin arasından seçilecek. Ardından toplantıya katılacak olan Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın, takımın yeni teknik patronu olup olmaması oylanacak. Yönetimin büyük bölümünün onay verdiği Kocaman’la ilgili kararın olumlu yönde çıkması beklenirken, Kocaman daha sonra sözü alacak ve transferlerle ilgili yaptığı ön araştırmaların görüntülü sunumunu gerçekleştirecek. Görüştüğü futbolcuların bonservis bedelleri ve yıllık ücretleri ile ilgili brifing verecek. Yabancı transferi için yönetimden çıkacak onayla birlikte takıma 2010 Dünya Kupası’ndan önce gerekli takviye yapılması için çalışmalar hız kazanacak.

Mahmut Uslu’nun istifasının görüşüleceği toplantıda, Kenan Evren Lisesi’nin yerine yapılacak tesisin alışveriş merkezi mi yoksa otel mi olacağının kararının da bugün verilmesi bekleniyor.