BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi Temmuz ayında başlıyor

Başkan Ali Koç, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile nezaket görüşmesi yapacak ve çok yüksek ihtimalle Temmuz ayında Fenerbahçe’de Erol Bulut dönemi başlayacak.

Abone ol

Ersun Yanal'la yollarını ayırdıktan sonra birçok hocayı gündemine alan ve görüşmeler sürdüren Fenerbahçe'de belirsizlik sona erdi ve Erol Bulut'ta karar kılındı.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe’nin şu an gündemindeki en önemli isim, Erol Bulut. Ancak Erol Bulut, halen Alanyaspor’da görev yapıyor.

Finalde eşleşme ihtimali var
Alanyaspor hem ligde Avrupa vizesi arıyor, hem de Türkiye Kupası’n da yarı finalde. Üstelik yarı finalin ilk maçında Antalyaspor’u 1-0 yendi ve finale çok yakın. Fenerbahçe de ilk maçta Trabzonspor’a 2-1 kaybetti ve rövanş Kadıköy’de oynanacak. Yani finalde Fenerbahçe ile Alanyaspor’un eşleşme ihtimali var.

İlk adım kupa maçından sonra atılacak
Fair-Play konusundaki hassasiyeti bilinen Ali Koç, sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olmasına karşın, Erol Bulut için ilk ‘resmi adımı’ Türkiye Kupası maçlarının ardından atacak.

Temmuz ayında Erol Bulut dönemi başlayacak
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile nezaket görüşmesi yapacak ve çok yüksek ihtimalle Temmuz ayında Fenerbahçe’de Erol Bulut dönemi başlayacak.