BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Fenerbahçe'de Başkan bir kez daha Ali Koç oldu

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi 17.00'de tamamlandı ve Ali Koç ile Aziz Yıldırım oylarını kullandı. Toplamda 27 bin civarında üyenin oy kullandığı seçimde, Ali Koç bir kez daha başkan seçildi.

Abone ol

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç ile eski başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım arasında yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlendi. Oy kullanma işlemi sona erdi ve başkan belli oldu.

Ali Koç yeniden başkan seçildi

Fenerbahçe’de Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı geride bırakarak üst üste 3. kez başkan seçildi.

Aziz Yıldırım'dan ilk açıklama

Ali Koç ile birlikte kürsüye gelen Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık, inşallah sayın Ali Koç ve arkadaşları çizdiğimiz harita doğrultusunda Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar." ifadelerini kullandı. 

Kongre üyeleri açıklamaları sonrası Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar yaptı. 

Ali Koç: Fenerbahçe çağı başlıyor

"Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldi mi coşkulu, yeri geldi mi gergin bir kongreyi geride bıraktık. Bugün, yaklaşık 28 bin üyemiz oy kullandı. Bu bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Her yerde büyüğüz, burada da büyüklüğümüzü gösterdik.

Kongrede yarıştığım sayın Aziz Yıldırım ve ekibine, siz değerli kongre üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve tüm camiamız adına teşekkür ediyoruz.

Bir kaybeden olmasın kazanan olsun o da Fenerbahçe olsun dedim. Şimdi bunu hep birlikte gerçekleştirme zamanı. Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da izleyeceği, marka değerimizin gelişeceği bir dönem yarından itibaren başlamaktadır. 

Bütün dünyaya Fenerbahçe büyüklüğünü gösterme zamanıdır. Bugün bu camianın bütün renklerini kucaklamak için buradayız. Hiçbir kulüpte olmayan bu dostluğu sahipleniriz. Size şampiyonluk yolunda belli tarihler verdik. Kırgınlıklar bitsin, geçmişi kapatalım ve geleceğe yepyeni bir sayfa açalım. Bu yolda samimi bir şekilde hiç düşünmeden, hesap kitap yapmadan bir adım atan herkese on adım atacağımızdan zerre şüpheniz olmasın. Siz olmasınız bu hayali gerçekleştirmek mümkün değildir." 

"Riva taraflarında bu sonuçlardan memnun olmayan biri vardır"

"Sizden ricam artık Fenerbahçe'nin Başkanı'nı, hocasını sosyal medyada bir çerez haline getirmeyelim. Bize belden aşağı vuranlara karşı yıkmak istediğimiz sisteme karşı enerjimizi kullanalım. Eminim Riva taraflarında bu sonuçlardan memnun olmayan biri vardır.

Bize karşı güç gösterisi yapanlar çok iyi bilsinler ki ağaçları büyüten gök gürültüleri değil, yağmurlardır. Yarın sabah başlangıcımızı yapıyoruz. Gelin omuz omuza Fenerbahçe'nin geleceğini inşa edelim. 

Kurullarımıza girmeye kabul eden herkese, son iki dönemde hizmet eden tüm kurul üyelerimize, bu çetrefilli, acımasız ve vicdansız Futbol dünyasına tahammül eden aileme, iki gündür buraya gelen kongre üyelerimize, en büyük hayalimi anlattığım sosyal medyada size hakaret eden, küfür edenlere karşı çok çok teşekkür ediyorum." 

Fenerbahçe'de tarihi başkanlık seçiminden kareler - TIKLA

Ali Koç'un yönetim kurulu listesi

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma Rodopman.

Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi

Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet İman, Ahmet Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Mustafa Ömer Topbaş, Emin Selim Akgün, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Savaş Adalet, Berkay Erdim, Tuna Akın.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı? Fenerbahçe'de tarihi başkanlık seçiminden kareler
Foto Galeri Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı? Fenerbahçe'de tarihi başkanlık seçiminden kareler Galeriye Gözat