BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerbahçede Appiah yok

Ligde Ankaraspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Appiah, hazır olmadığı için oynamayacak.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Ankaraspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, bu maçı kazanarak, şampiyonluk mücadelesinde rakipleriyle arasındaki puan farkını korumak istiyor. Sarı-lacivertliler, sezonun ilk yarısında deplasmanda Ankara'da gündüz maçında 2-2 berabere kaldıkları Başkent temsilcisiyle bu kez Kadıköy'de yine gündüz maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Ankaraspor maçıyla birlikte, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaklaşık 4 yıl sonra gündüz maçına çıkacak. Evinde en son 2002-2003 sezonunun 33. haftasında, 25 Mayıs 2003 tarihinde Diyarbakırspor ile gündüz maçında karşılaşan sarı-lacivertliler, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı.

APPIAH YOK

Sarı-lacivertli ekipte, antrenman eksiği bulunan Appiah'ın, Ankaraspor mücadelesinde kadroda yer almaması bekleniyor. Appiah'ın yanı sıra sağ ayağında sakatlığı bulunan Mehmet'in durumu da bugünkü antrenmanın sonunda belli olacak. Teknik direktör Zico'nun, dünkü antrenmanda denediği Serdar, Serkan, Lugano, Edu, Ümit, Deivid, Deniz, Aurelio, Tuncay, Alex ve Kezman'dan oluşan muhtemel 11 kişilik kadroyu Ankaraspor maçında sahaya sürmesi bekleniyor.

 Fenerbahçe'de, 3 sarı kartı bulunan Aurelio, yarınki mücadelede bir sarı kart daha görürse, 27. haftada deplasmandaki Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.