BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kameraları gördü, coştu

Kameraları gördü aşka geldi. Yaralıları araçtan kurtarayım derken trajik görüntülere imza attı.

Abone ol

Levenet'te meydana gelen trafik kazasının olduğu yerde kameraları karşısında görünce şov yapmaya çalışan genç, kurtarma çalışmaları sırasında itfaiye ve polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

YARALIYI ÖLDÜRDÜ
Çalışmalar sonunda araçtan sürücünün cesediyle biri ağır 3 yaralı çıkarıldı. Yardım etmeye çalıştığını zanneden kişinin bastığı bölümün altında çıkarılan ağır yaralı genç de hastanede hayatını kaybetti.



Kaza yapan otomobilin üzerine çıkan genç, tüm uyarılara rağmen inmedi, hatta otomobili sallayıp yaralıların acısını daha da arttırdı. İtfaiye ekiplerinin elinden demir kesme makasını da almaya çalışan gencin aksattığı çalışmalar yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

ARACIN ÜSTÜNE ÇIKTI
Kurtarma ekipleri aracı keserek içerideki gençlere ulaşmaya çalışırken, Derinde acılar içinde "Dayanamıyorum artık, biri belimin altına gelsin, tutsun beni" diyerek yardım istedi. İtfaiye ekipleri, önce sol arka kapıyı keserek sıkışan gençleri kurtarmaya çalıştı, ancak buradan ulaşmak mümkün olmadı. Daha sonra aracın tavanı kesilmeye başlandı. Bu sırada aracın üstüne çıkan bilinçsiz bir vatandaş kurtarma çalışmalarına engel oldu. İtfaiye ekiplerine tepki gösteren vatandaş, "Makası bana verin, bu taraf daha önemli" dedi. Çalışmalara engel olan vatandaş, kendisini olay yerinden uzaklaştırmaya çalışan polislerle de tartıştı. Olay yerinde toplanan kalabalık da kurtarma ekiplerinin çalışmasını zorlaştırdı.

İTFAİYEYE TEPKİ GÖSTERDİ
İtfaiyenin çalışmasını beğenmeyen bu kişi otomobilin üzerine çıktı. Bilinçsizce müdahale eden gencin, ağırlık yapması üzerine otomobilde sıkışan yaralı bağırmaya başladı. İtfaiyeye “düzgün çalışmıyorsunuz'' diyerek bağıran genç, otomobilin üzerine devrilen direğe de basarak ağırlık yapmayı sürdürdü.