BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.393,69
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe sorusu Şeneri çıldırttı

Denizli maçı sonrası gazetecilerin Fenerbahçe sorusu Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'i çok kızdırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener maç sonrasında yaptığı açıklama Bursaspor camiasının tepkisini çekecek.

MAĞLUP OLUP GİDECEĞİZ

Denizlispor karşılaşmasından sonra stattan ayrılırken basın mensuplarının Fenerbahçe maçıyla ilgili yönelttiği soruya Şener, ''Çıkıp oynayacağız, mağlup olup gideceğiz'' şeklinde ilginç ifade kullandı.

SÜREKLİ FENERBAHÇE SORULUNCA

İşte bu cümle spor kamuoyunun kafasını karıştırdı.. Tartışmaların odağındaki isim sözlerine bugün açıklık getirdi. Şener sürekli aynı sorulardan bıktığı için tepkisel bir ifade kullandığını ifade etti.

YA YENECEĞİZ YA BERABERE KALACAĞIZ YA DA YENİLİP GELECEĞİZ

Özellikle Fenerbahçe ile yaptıkları Türkiye Kupası maçının ardından kendisine sürekli bu kez rakipleriyle ligde oynayacakları maçın sorulduğunu, bu konudaki düşüncelerini aktardığını ifade eden Şener, ''Her gün bir kulüp başkanına Fenerbahçe maçı niçin sorulur? Ya yeneceğiz, ya berabere kalacağız, ya da yenilip geleceğiz. Ben ne bileyim. Ama Trabzonspor, sahaya yenmek için çıkacak. Bunu biliyorum. Trabzonspor'dan başka bir sonuç beklenilebilir mi'' dedi.

KUPA VE LİG PAYLAŞILDI DEDİKODUSUNA YANIT

Şener, iki takımın lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı paylaştıkları yönündeki dedikodular konusunda ise ''Nasıl paylaştık. Oynayarak, mücadele ederek aldım o kupayı. Kimse bana vermedi o kupayı. Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası'nda yendik. Ligde de yenmek istiyoruz. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor'' ifadelerini kullandı.

Başkan Şener, maç öncesi şike söylentilerine ilişkin olarak ise ''Bana böyle bir şey teklif etmeleri mümkün mü'' yanıtını verdi.