BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Evrende dev turizm projesi

Evren Sosyal Tesislerininde içinde bulunduğu Evren plajının etkin kullanımı ve turizme kazandırılması için bir proje hazırlandı.

Abone ol
Evren Belediyesinden sahil düzenleme, imar ve ıslah projesi.
Evren Belediye Başkanı Nedim Keskin'in talimatıyla hazırlanan, Evren Sosyal Tesislerininde içinde bulunduğu Evren plajının etkin kullanımı ve turizme kazandırılması için bir proje hazırlandı.
 
Evren Plaj tesislerinin ağaçlandırılmasını geçen yıl yapan Keskin, ağaçlık kısımları piknik ve mangal malzemeleriyle donatıp, hoş bir görünümü olmayan sahil  yolunu kilitli taşlarla döşemeyi, göl kenarınıda kordon şeklinde bir mimarıyla düzenleyip buralara kamelyalar yapılmasını öngören, bunun yanında çeşitli su havuzlarınında bulunduğu bir mesire ve turizm alanı olarak Evrenlilerin ve ziyaretçilerin kullanımına sunmayı hedefliyor.
 
Bahara girmeden önce projenin hazırlıklarını tamamlayan Başkan Keskin, geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı'na projeyi teslim etti. Projenin onaylanması halinde son derece güzel bir plaj ve mesire alanına kavuşacak olan Evren İlçesi yapılacak tanıtım ve reklamlarlada turizme girilmeyi ve ilçe ekonomisinin canlandırılması hedefleniyor.