BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe operasyonu çirkin buldu!

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, şike soruşturmasıyla ilgili konuştu

Abone ol

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, futbolda şike iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu. Günay, "Operasyon çirkin. Polis kulüpte arama yapıyor. Ne aradıklarını bilmiyoruz" dedi.

Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 50'ye yakın kişi gözaltına alındı.

Spor Toto Büyükler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları için Sakarya'nın Sapanca ilçesi'nde bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Aziz Yıldırım'ın da gözaltına alındığı operasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Operasyonun şike ile ilgili olduğunu öğrendiğini kaydeden Günay, şunları söyledi.

"Şike varmış. Söylenen o.. Şike ile ilgiliymiş. 12 kulübe eş zamanlı operasyon yapmışlar. Şu an polis kulüpte arama yapıyor. Ne aradıklarını da bilmiyoruz. Tesislere girişe izin verilmiyor."

Aziz Yıldırım ile bu sabah telefonla görüştüğünü ifade eden Günay, "Kendisi bu sabah kürek müsabakalarını izlemeye gelecekti. İfadesi alınıyormuş. İfade için geleceksin demişler. O da gitmiş" diye konuştu.

ÇOK ÇİRKİN...

Operasyonu 'çirkin' olarak değerlendiren Günay, şunları kaydetti:

"Bekliyeceğiz. Bakalım ne çıkacak. Muhasebe müdürünü almışlar. İlhan'ı arıyorlarmış. Kesin bir şey bilmiyoruz. Operasyon çirkin. Biz buradan söyleyebiliriz. Polis devleti... Hiç bir mahsuru yok bunu söylemek için. Olay çirkin. Ne şike oldu ki araştırma yapıyorsunuz. Yani zor çıktık oradan. Skor meydanda. Yanlış. Netice gelsin elbet bir açıklamamız olacak. Bir söylemimiz olacak. Yanlış şey bunlar."