BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fenerbahçe maçına gitti bir daha gelmedi

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Fenerbahçe'nin UEFA maçını izlemek için evden ayrılan Bayram Davulcu'dan o günden bu yana haber alınamıyor

Abone ol

Sarıpınar Mahallesinde oturan Bayram Davulcu (52), 4 Ağustos akşamı evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi.

Polise başvuran Kadriye Davulcu ifadesinde, eşi Bayram Davulcu'nun 4 Ağustos akşamı evde yemek yedikten sonra Fenerbahçe'nin maçını izlemek için kahveye gittiğini ve geri dönmediğini belirtti.

Eşini, akrabaları ile birlikte civarda bulunan bağ, bahçe ve ormanlık alanlarda aradıklarını söyleyen Kadriye Davulcu, "Savcılığa verdiğim ifademde mahallemizden geçen ve Devlet Su İşleri'ne ait
sulama kanalına düşmüş olabileceği ihtimalinin de göz önünde bulundurulmasını istedim. Eşimi görenlerin 155 polis imdat telefonunu aramalarını Allah rızası için rica ediyorum. Aile olarak çaresizlik içerisindeyiz" dedi.

Babalarının 30 yıldan bu yana Salihli'de dayıbaşılık yaptığını belirten Şirvan ve Mesut Davulcu kardeşler ise; "Babamın kaybolduğu gece en son mahallede bir telefon görüşmesi yaptığını öğrendik. Ondan başka bir bilgimiz yok. Babamın kimseye ne borcu vardı ne de düşmanı. Hayatından endişe ediyoruz" dediler.