BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  SPOR

Fenerbahçe iyice şaşırdı

Fenerbahçe Burak Yılmaz'la ilgilendiğini duyurmuştu. Kendi sitesinden yaptığı açıklamayı bugün yalanladı.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, “Vestel Manisasporlu futbolcu Burak ile anlaşıldığı” şeklinde medyada yer alan haberler üzerine yaptığı “Kendisiyle değil, kulübüyle görüşüldüğü” açıklamasının ardından, bir açıklamada daha bulunarak, kulübüyle de görüşülmediğini bildirdi.

Kulübün resmi internet sitesinde, “Düzeltme” başlığıyla yapılan ikinci açıklamada, Burak'ın transferi ile ilgili yapılan yalanlamanın, bu oyuncu transfer ediliyormuş gibi algılandığı belirtilerek, “Açıklamamızda belirtmek istetiğimiz asıl husus, Burak'ın transfer edilmek istenmesi halinde, görüşmenin futbolcuyla değil, kulübüyle yapılacağı şeklindedir, ancak şu aşamada Manisaspor kulübüyle de bu futbolcunun transferi konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır” denildi.

Kulüpten yapılan ilk yalanlamada, şu ifadelere yer verilmişti:

“Burak ile birebir görüşme yapıldığı ve kendisinden de transfer konusunda söz alındığı şeklinde iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu iddialar yalandır. Kulübümüz, bu oyuncunun kulübü ile görüşme yürütmektedir ve anlaşma sağlandığı takdirde transferini gerçekleştirecektir. Futbolcunun kendisi ile herhangi bir temasımız kesinlikle yoktur.”