BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe Eran Zahavi ile anlaştı! İstanbul'a geliyor

Eran Zahavi'nin önümüzdeki hafta Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi. Fenerbahçe'nin teklifini kabul eden golcü futbolcunun Vedat Muriç'in Lazio'ya transferinin resmiyet kazanmasının ardından İstanbul'a gideceği belirtildi.

Abone ol

Transferde Fenerbahçe'nin en büyük gözdelerinden biri olan Eran Zahavi koptu geliyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Emre Belözoğlu ile görüşüp anlaşma sağlayan İsrailli forvet dün de kulübü Guangzhou ile masaya oturdu.

Yapılan görüşmeler sonrasında tarafların sözleşmesinin feshi için el sıkıştığı belirtildi. Bugün ayrılığın resmi olarak açıklanacağı ve Eran Zahavi'nin Çin kulübüne bir mesajla veda edeceği öğrenildi.

Eran Zahavi'nin 'Come to Fenerbahçe' yorumuna cevabı; "Haydi deneyelim!"

2 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak
Tecrübeli yıldızın ardından da İstanbul'a gelerek Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Zahavi bir aksilik çıkmazsa Sarı-Lacivertliler ile 2 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak.

Gökhan Gönül'e alternatif Burak Kapacak
Gökhan Gönül'e alternatif olması için Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı. 20 yaşındaki genç futbolcuyla görüşen Emre Belözoğlu'nun Burak'ı ikna ettiği ve iki tarafın da resmî imza için gün saydığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Burak için 1,5 milyon avro isteyen Bursaspor ile pazarlıkları sürdürdüğü ve bu fiyatı 1 milyon + takas formülüne çekmek istediği belirtildi.