BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe Bilal Budak transferini bitirdi

Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekiplerinden Manisaspor'da forma giyen 16 yaşındaki futbolcu Bilal Budak'ı da transfer etti.

Abone ol

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Son dönemde genç futbolculara yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ve bu bağlamda Bucaspor'dan Barış Sungur ve Gölcükspor'dan İsmail Yüksek'i kadrosuna katan Sarı Kanarya, TFF 3. Lig ekiplerinden Manisaspor'da forma giyen 16 yaşındaki futbolcu Bilal Budak'ı da transfer etti.

21 maçta 3 gol, 1 asist
16 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon çıktığı toplam 21 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Top hakimiyetiyle dikkat çeken Bilal Budak, oyun stiliyle Yusuf Şimşek’e benzetiliyor.

Murat Elkatmış için teklif yapıldı
Öte yandan TFF 1'inci Lig ekiplerinden Ekol Göz Menemenspor'un genç forveti Murat Elkatmış, Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi. TRT Spor'un haberine göre; 1928 Bucaspor'dan forvet Barış Sungur ve Gölcükspor'dan orta saha İsmail Yüksek'i renklerine bağlayan Fenerbahçe, 18 yaşındaki Murat Elkatmış için de teklifini yaptı.

Talipleri çok
Fenerbahçe'nin yanı sıra Fraport TAV Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Gençlerbirliği'nin de Murat Elkatmış için nabız yokladığı vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişip bu sezon vitrine çıkan genç forvet ligde 10 karşılaşmada görev alıp 1 kez ağları sarstı.