BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.396,14
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe amatörlerini onere etti

Sarı-lacivertli kulüpten amatör branşlarda kazanılan başarılarla ilgili açıklama geldi...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, amatör branşlarda kazanılan başarıların camiaya büyük sevinç yaşattığı belirtilerek, "Amatör branşlarda formamızı taşıyan sporcularımızın, Avrupa'da elde ettikleri başarılar bizleri bir kez daha gururlandırdı" denildi.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün gerçek bir spor kulübü olarak yarıştığı her branşta şampiyonluk mücadelesi verdiği, yurt içinde olduğu kadar uluslararası alanda da başarılar elde etmeye devam ettiği kaydedildi. Atletizm takımının, gençler kategorisinde Avrupa Kros Şampiyonası'nda elde ettiği başarıya ve Masa Tenisi'nde Melek Hu'nun aldığı sonuçlara değinilen açıklamada, "Atletizm takımımızın, gençler kategorisinde yapılan Avrupa Kros Şampiyonası'nı, bu yılla birlikte üst üste üçüncü kez kazanması, elde ettiğimiz başarıların bir tesadüf değil; azim, inanç, emek ve Fenerbahçelilik ruhunun bir sonucu olduğunu ortaya koydu.

Masa Tenisi şubesi sporcumuz Melek Hu ise Belçika'da düzenlenen 'Avrupa En İyi 12'ler Turnuvası'nda üçüncü olarak bizlere büyük bir mutluluk yaşattı.

Fenerbahçe formasını başarıyla taşıyan, camiamızı ve ülkemizi gururlandıran sonuçlar elde eden Fenerbahçe Genç Erkek Kros Takımını, ferdi kros takımı sporcumuz Mustafa Demir'i ve Masa Tenisi sporcumuz Melek Hu'yu tebrik ediyoruz" denildi.

Atletizm Şube Kaptanı Fikret Çetinkaya ve Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız başta olmak üzere teknik ve idari kadroların kutlandığı açıklamada, "Amatör sporcularımızın ulusal şampiyonalarda elde ettikleri başarıların yanı sıra uluslararası müsabakalarda da bayrağımızı göndere çektirmeleri, yalnızca Fenerbahçelileri değil, tüm ulusumuzu gururlandırıyor. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyoruz" ifadeleri yer aldı.