BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe altyapsına Kocaman el

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın göreve gelişiyle birlikte büyük bir atılım kaydeden altyapıda şimdi yepyeni bir uygulamaya geçiliyor

Abone ol

Sarı-lacivertlilerin A takım ile A2 takımının yaptığı karşılaşmanın ardından Aykut Kocaman ve yardımcıları Şenol Çorlu önderliğindeki alt yapı hocaları ile uzun bir toplantı yaptı.

Bu toplantıda alt yapıdaki oyuncuların A takıma çıkabilmesi için onları motive edebilecek şeyler yapılması konusunda uzlaşan sarı-lacivertli antrenörler bunun için önerilerini sundular.

HER AY ALT YAPIYA ZİYARET

Bu uygulama ile birlikte her ay bir A takım oyuncusu alt yapı tesislerine giderek alt yapı oyuncuları ile ilgilenecek ve onlara nasıl topa vuracaklarını, saha dışında neler yapmaları gerektiğini anlatacak. Aynı zamanda alt yapı oyuncuları ile birlikte antrenmana da çıkacak olan futbolcular böylece A takım ile altyapı arasında kurulacak bağın ilk adımlarını atacaklar. Bu uygulamanın ilk temsilcisi olan Alex, bugün Dereağzı tesislerine giderek alt yapı oyuncuları ile bir araya geldi.

Her ay ayın oyuncusu seçilecek Uygulama bununla da kalmayacak. Fenerbahçe'nin altyapısında tüm yaş katogorilerinden her ay bir oyuncu "ayın oyuncusu" olarak seçilecek. Bu oyuncu A takım ile antrenmana çıkma hakkı kazanacak ve Can Bartu tesislerine giderek A takım oyuncuları ile bir araya gelerek onlarla birlikte zaman geçirip daha sonra da antrenmana çıkacak