BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.436,34
HABER /  GÜNCEL

Daum'un takımından mucize skor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Club Brugge zor olanı başardı ve 73. dakikasına 3-0 geride girdiği karşılaşmayı 4-3 kazandı. Maribor'u deplasmanda mağlup eden Club Brugge, averajla liderliğe yükselmeyi başarsa da gruptan çıkamama ihtimali bulunuyor.

Abone ol

H Grubu'nda antrenörlüğünü Christoph Daum'un yaptığı Club Brugge, Maribor'u deplasmanda 4-3 mağlup etti. Maribor'u deplasmanda mağlup eden Club Brugge, averajla liderliğe yükselmeyi başarsa da gruptan çıkamama ihtimali bulunuyor.

Volas'ın golüyle 11. dakikada 1-0 öne geçen Maribor, devreyi de bu skorla önde kapattı.
Ev sahibi takım ikinci yarıya da golle başladı. Donk'un kendi kalesine attığı golle farkı 2'ye yükselten Maribor, 68. dakikada Volas'ın golüyle skoru 3-0 getirdi.

74 ve 77'de Dirar'ın golleriyle son dakikalara umutlu giren Club Brugge, 82. dakikada Akpala ile skoru eşitledi.

Muhteşem bir geri dönüşe imza atarak, 8 dakikada 3-0'dan skoru 3-3'e getiren konuk takım, 90'da Donk'un golüyle skoru 4-3'e taşıdı.

Kalan dakikalarda skor değişmezken, Club Brugge deplasmanda Maribor'u 4-3 mağlup etme başarısı gösterdi ve çok önemli bir galibiyete imza attı.

Club Brugge bu galibiyetle puanını 10'a yükseltti ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Maribor ise 1 puanla son sırada yer aldı. Club Brugge, son maçında Braga'yı evinde ağırlayacak.