BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fener Kızılderililer gibi

Çaykur Rizespor'a karşı tek devre yetti. İkinci yarı sarı lacivertli takım durdu.. Rıdvan maçı yorumluyor.

Abone ol

Rize'nin attığı gol Fenerbah'yi kendine getirdi. 15 dakikada 4 gol vardı. Ama hepsi o kadardı. İkinci yarı takım durdu. Peki ama neden? Rıdvan Dilmen'e göre kafalarda Sevilla vardı. Ayrıntıların geri kalan kısmını Milliyet yazarı Rıdvan Dilmen'den dinleyelim:

Dün de Rize'de uyuyan bir şampiyonluk adayı vardı. Hücum yapamayan, rölanti oynayan, Rize'nin attığı ilk goldeki gibi disiplini elden bırakan bir Fenerbahçe. Gol öncesi Roberto Carlos orta sahadan geri gelmiyor, onun bölgesine gelen topla Altan golü buluyor. İşte o an uyandı Fenerbahçe. Öyle bir cevap verdi ki kısa sürede dört gol birden buldu. Sanki o takım gitti, başka takım geldi. Rize kalesine kızılderililer gibi saldırdılar ve ilk yarı maçı bitirdiler.

Kezman'ın çok iyi bir özelliği var. Savunma arkasına ilginç ama çok güzel koşular yapıyor. Bu topları atabilecek oyuncu da var. Alex. Tipik Kezman golleri, tipik Deivid ve Selçuk'un kafa golleri, tipik Gökhan'ın bindirmeleri farkı getirdi.

İkinci yarı Fenerbahçeli futbolcuların kafasında tamamen Sevilla maçı vardı. Volkan, Kanoute ve Fabiano'yu düşünürken gol yedi. Al - ver yaparak maçın sonunu getirdiler. Sahanın en iyi oyuncusu Selçuk'tu. "Bak adaletli davranıyorum" diyerek Maldonado'yu yedek bırakan hocasının güvenini boşa çıkarmadı. Zafer Önder İpek iyi bir maç yönetti.