BIST 10.755
DOLAR 32,24
EURO 34,88
ALTIN 2.424,88
HABER /  SPOR

Ali Şenden Yıldırım itiraf

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen Aziz Yıldırım'la ilgili bir itirafta bulundu. Şen istemeden neye mal olmuş?

Abone ol

On yıl içinde F.Bahçe’ye çağ atlatan ve sarı-lacivertli kulübü “Dünyanın en zengin 25 kulübü” içine sokan Aziz Yıldırım’ın başkan olmasında, o dönem karşı tarafta bulunan Ali Şen’in büyük katkısı olduğu ortaya çıktı.

15 Şubat 1998 tarihindeki seçimle ilgili olarak tarihi bir itirafta bulunan Şen “Kazanacağımıza o kadar emindik ki, ben delege olan oğullarım Adnan ile Metin’in Uludağ’a tatile gitmesine bile izin verdim. Vefa Küçük de 1 oyla seçimi kaybetti” dedi.

1998 yılındaki kongrede Vefa Küçük’ü destekleyen Ali Şen, “Şimdi gelişmelere bakınca iyiki bizim çocuklar dağa gitmiş” diyerek, bu tarihi itirafı şöyle anlattı: “Vefa’nın başkan olacağına hepimiz inanmıştık. O kadar rahattık ki Adnan ile Metin’in seçim günü Uludağ’a gitmelerine izin verdim

‘İYİ Kİ GÖNDERMİŞİM’

OYSA seçim, hiç de bizim düşündüğümüz gibi bitmedi. Hatırlanacağı gibi Aziz Yıldırım 1 oy farkla seçimi kazandı. Vefa Küçük bin 467 oy almıştı. Yani ben delege olan çocuklarımı göndermeyip, oy vermeleri için kongreye götürmüş olsaydım, Aziz Yıldırım kazanamayacaktı. Ama şimdi F.Bahçe’nin durumuna bakınca ‘İyi ki bizim çocuklar tatile gitmiş’ diyorum.”

YILDIRIM İÇİN YEMEK

ÖTE yandan, F.Bahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen, Aziz Yıldırım’ın görevdeki 10. yılı onuruna, bu akşam Büyük Kulüp’te bir akşam yemeği verecek. Şen’in yemeğine F.Bahçe’nin yaşayan tüm başkanlarının yanı sıra, camianın önde gelen isimleri de davet edildi.

Kaynak: Vatan