BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ayağımızı gazdan çektik!

Fenerbahçe teknik direktörü Zico, ilk yarıda işi bitirdiklerini ikinci yarıda frene bastıklarını söyledi

Abone ol

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Fenerbahçe karşısında aldıkları sonuçtan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Fenerbahçe'ye 4-2 yenildikleri maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Erdoğan Arıca, kötü bir sonuç aldıkları için son derece üzgün olduklarını belirterek, ''Oyun kurgumuz gayet iyiydi. Oyuna iyi başladık, golü de bulduk. Ancak bundan sonra Fenerbahçe 5 atak yaptı, 4'ü gol oldu. Onlar bile inanamadılar'' dedi.

Çok üzgün olduklarını ifade eden Arıca, ''Çalışmaya devam edeceğiz. Daha güçlü, arzulu takım olmak zorundayız. Yan toplardan bu kadar basit goller yememeliyiz. Bu da fizik gücümüzün eksikliğinden kaynaklanıyor. Önümüzdeki haftalarda bu yenilgiyi telafi etmeye çalışacağız'' diye konuştu.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ise hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini kaydeden Zico, ''Yenik duruma düştükten sonra oyunumuzu kurup 4 gol attık. İkinci yarıda ayağımızı gaz pedalından çektik. Çünkü 5 gün sonra Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir maç oynayacağız'' dedi.

Yapacakları Sevilla maçının her iki takım açısından çok önemli olduğunu belirten Zico, ''Zorlu bir maç olacak. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde zorluklar var. Bizim yapmamız gereken Sevilla'yı iyi etüt edip saha içinde iyi mücadele ederek bir üst tura çıkmaya çalışmak olacak'' diye konuştu.

Gazetecilerin, İspanya'ya giderek Sevilla'nın maçlarını canlı olarak izlememesiyle ilgili soruları da yanıtlayan Zico, şöyle konuştu: ''Benim teknik heyetimde çok güvendiğim Önder hocamız var. Gider izler, bana sunar. Rakiplerimin maçlarını kasetlerden, televizyondan izlerim. Canlı şekilde Önder gidip gerekli notları bana getiriyor. Ben rakibi izlemektense takımımla ilgilenmeyi daha doğru buluyorum, zamanını takımımla geçiriyorum. Bu konuda kafamda soru işareti yok.''

SAHAYA TARAFTAR GİRDİ

Karşılaşmanın 55. dakikasında, Çaykur Rizesporlu taraftarların bulunduğu kale arkası tribününden sahaya bir taraftar girdi. Orta alana doğru koşan taraftar, güvenlik görevlileri tarafından alınarak saha dışarısına çıkarıldı. Yaklaşık 2 dakika duraklayan maç, daha sonra devam etti.

TRİBÜNLERDE OLAY

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çaykur Rizesporlu taraftarlar ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerginlik ve sözlü sataşmalar yaşandı. Daha sonra Çaykur Rizesporlu taraftarlar, sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu tribüne koltukları sökerek attılar. Bunun ardından güvenlik görevlileri olaya müdahale etti. Bu sırada yaralanan birkaç taraftar hastaneye kaldırıldı. Bir güvenlik görevlisinin de başına isabet eden koltukla yaralandığı ve hastaneye götürüldüğü öğrenildi.